bakke
Logo

Leilighetene

Leilighetene på eventyrlige Fabeltunet på Frogner består av moderne selveierleiligheter- alle med balkong, uteplass eller privat takterrasse.  De første beboerne har allerede flyttet inn. De to siste leilighetsbyggene har innflytting høsten 2023. Velkommen hjem til et nytt kapittel i ditt boligeventyr!

// Moderne leiligheter til fastpris // Behagelig gulvvarme // Inkluderte hvitevarer // Trappefri adkomst // Balkonger og uteplasser // Mulighet for egen takterrasse // Praktisk bildelingsordning // Flotte opparbeidede uteområder // Eget trivselskonsept //

Priser fra
3 220 000 - 6 320 000

Soverom
2 - 3

Kvm.
65 -88 

Innflytting
Hus A og B
Fra Nov 2022
Hus C og D Fra 4. kvartal 2023

Vakre Fabeltunet byr på alt
du kan ønske deg - og litt til!

Leilighetene på Fabeltunet består av selveierleiligheter- alle med deilig balkong eller privat takterrasse.

Bilen parkerer du tørt og praktisk i garasjeanlegget under boligene som er forberedt for ladepunkt for elbil. Her er det trappefri adkomst - heisen går opp til alle etasjer. Heisen går til og med inn i flere av toppleilighetene! På Fabeltunet har vi også en praktisk bildelingstjeneste.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Meld deg på visning til Thomas Johan Hagen.
Telefon 951 34 707 / thomas.johan@bakke-as.no 

Visningen finner sted i leilighet D401, Fabelveien 4. Visningen forgår i møblert visningsleilighet som gir en følelse av hvordan det vil bli å bo på Fabeltunet. 

Her kan du se kvalitetene i leilighetene, bli bedre kjent med de forskjellige leilighetstypene og samtidig bli bedre kjent med omgivelsene på Fabeltunet. Velkommen hjem!


Finn din leilighet i boligvelgeren

Meld interesse for prosjektet