bakke
Logo

Leilighetene

Leilighetene på Fabeltunet består av moderne 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter- alle med deilig balkong, uteplass eller privat takterrasse.  Velkommen hjem til et nytt kapittel i ditt boligeventyr!

// Moderne leiligheter til fastpris // Behagelig gulvvarme // Inkluderte hvitevarer // Trappefri adkomst // Balkonger og uteplasser // Mulighet for egen takterrasse // Praktisk bildelingsordning // Flotte opparbeidede uteområder //

Nytt salgstrinn for leiligheter (Hus C) er nå lansert - mer enn 50 % av leilighetene ble solgt ved salgsstart. Sjekk ut om din favorittleilighet fortsatt er ledig!

Priser fra
3 090 000 - 6 290 000

Soverom
1 - 3

Kvm.
33,7 - 89,4

Innflytting
Hus A og B
Fra Q1 2023
Hus C Fra Q1 2024

Vakre Fabeltunet byr på alt
du kan ønske deg - og litt til!

Leilighetene på Fabeltunet består av 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter- alle med deilig balkong eller privat takterrasse.

Bilen parkerer du tørt og praktisk i garasjeanlegget under boligene som er forberedt for ladepunkt for elbil. Her er det trappefri adkomst - heisen går opp til alle etasjer. Heisen går til og med inn i flere av toppleilighetene! Det blir også lagt opp til en praktisk bildelingstjeneste.

Leilighetene er energieffektive og det er lagt opp til en god grunnstandard. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen har vi utviklet tre ulike stilpakker i tillegg til øvrige gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, bad og parkett slik at du kan skape ditt drømmehjem. 

VELKOMMEN TIL VISNING!


Vi holder visning 

Tirsdager kl 17-18

Pga smittevernsrestriksjoner må tidspunkt for visning forhåndsavtales med megler. Det er også mulig med privatvisning til andre tidspunkt.

I visningssenteret kan du se modell av hele Fabeltunet, illustrasjoner av leilighetene og se nærmere på plantegninger. Vi har også utstillinger som viser hvordan bad og kjøkken vil se ut.  

Du finner oss ved innkjøringen til Gauteidvegen 230
(rett ovenfor Frogner Meningshetshus)


Finn din leilighet i boligvelgeren

Meld interesse for prosjektet