bakke
Logo

Leilighetene

Leilighetene på eventyrlige Fabeltunet består av moderne 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter- alle med deilig balkong, uteplass eller privat takterrasse.  De første beboerne har allerede flyttet inn og fremdeles har vi noen få innflytningsklare leiligheter tilgjengelig. De to siste leilighetsbyggene har innflytting høsten 2023. Velkommen hjem til et nytt kapittel i ditt boligeventyr!

// Moderne leiligheter til fastpris // Behagelig gulvvarme // Inkluderte hvitevarer // Trappefri adkomst // Balkonger og uteplasser // Mulighet for egen takterrasse // Praktisk bildelingsordning // Flotte opparbeidede uteområder // Eget trivselskonsept //

Priser fra
3 220 000 - 6 320 000

Soverom
1 - 3

Kvm.
49,7 - 89,4

Innflytting
Hus A og B
Fra Nov 2022
Hus C og D Fra 4. kvartal 2023

Vakre Fabeltunet byr på alt
du kan ønske deg - og litt til!

Leilighetene på Fabeltunet består av 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter- alle med deilig balkong eller privat takterrasse.

Bilen parkerer du tørt og praktisk i garasjeanlegget under boligene som er forberedt for ladepunkt for elbil. Her er det trappefri adkomst - heisen går opp til alle etasjer. Heisen går til og med inn i flere av toppleilighetene! Det blir også lagt opp til en praktisk bildelingstjeneste.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Meld deg på visning til Thomas Johan Hagen.
Telefon 951 34 707 / thomas.johan@bakke-as.no 

Visningen finner sted i leilighet A307, Fabelveien 78. Visningen forgår i møblert visningsleilighet som gir en følelse av hvordan det vil bli å bo på Fabeltunet. 

Her kan du se kvalitetene i leilighetene, bli bedre kjent med de forskjellige leilighetstypene og samtidig bli bedre kjent med omgivelsene på Fabeltunet. Velkommen hjem!


Finn din leilighet i boligvelgeren

Meld interesse for prosjektet