bakke
Logo

Leilighetene

På idylliske Frogner i Lillestrøm ligger Fabeltunet. Leilighetene her består av moderne 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter- alle med deilig balkong, uteplass eller privat takterrasse.  Byggingen er godt i gang og de første leilighetene er klare til innflytting før jul 2022. Velkommen hjem til et nytt kapittel i ditt boligeventyr!

// Moderne leiligheter til fastpris // Behagelig gulvvarme // Inkluderte hvitevarer // Trappefri adkomst // Balkonger og uteplasser // Mulighet for egen takterrasse // Praktisk bildelingsordning // Flotte opparbeidede uteområder // Eget trivselskonsept //

Priser fra
3 220 000 - 6 320 000

Soverom
1 - 3

Kvm.
49,7 - 89,4

Innflytting
Hus A og B
Fra Des 2022
Hus C og D Fra 4. kvartal 2023

Vakre Fabeltunet byr på alt
du kan ønske deg - og litt til!

Leilighetene på Fabeltunet består av 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter- alle med deilig balkong eller privat takterrasse.

Bilen parkerer du tørt og praktisk i garasjeanlegget under boligene som er forberedt for ladepunkt for elbil. Her er det trappefri adkomst - heisen går opp til alle etasjer. Heisen går til og med inn i flere av toppleilighetene! Det blir også lagt opp til en praktisk bildelingstjeneste.

Leilighetene er energieffektive og det er lagt opp til en god grunnstandard. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen har vi utviklet tre ulike stilpakker i tillegg til øvrige gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, bad og parkett slik at du kan skape ditt drømmehjem. 

VELKOMMEN TIL VISNING!


Velkommen til visning etter avtale med Eskil Flakstad.
Telefon 928 07 749 / eskil@bakke-as.no 

I visningssenteret kan du se modell av hele Fabeltunet, illustrasjoner av leilighetene og se nærmere på plantegninger. Vi har også utstillinger som viser hvordan bad og kjøkken vil se ut.  

Du finner oss ved innkjøringen til Gauteidvegen 230
(rett ovenfor Frogner Meningshetshus)


Finn din leilighet i boligvelgeren

Meld interesse for prosjektet