bakke
Logo

Leilighetene

På idylliske Frogner i Lillestrøm ligger Fabeltunet. Leilighetene her består av moderne 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter- alle med deilig balkong, uteplass eller privat takterrasse.  Byggingen er godt i gang og de første leilighetene er klare til innflytting allerede før jul. Velkommen hjem til et nytt kapittel i ditt boligeventyr!

// Moderne leiligheter til fastpris // Behagelig gulvvarme // Inkluderte hvitevarer // Trappefri adkomst // Balkonger og uteplasser // Mulighet for egen takterrasse // Praktisk bildelingsordning // Flotte opparbeidede uteområder // Eget trivselskonsept //

Priser fra
3 220 000 - 6 320 000

Soverom
1 - 3

Kvm.
49,7 - 89,4

Innflytting
Hus A og B
Fra Nov 2022
Hus C og D Fra 4. kvartal 2023

Vakre Fabeltunet byr på alt
du kan ønske deg - og litt til!

Leilighetene på Fabeltunet består av 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter- alle med deilig balkong eller privat takterrasse.

Bilen parkerer du tørt og praktisk i garasjeanlegget under boligene som er forberedt for ladepunkt for elbil. Her er det trappefri adkomst - heisen går opp til alle etasjer. Heisen går til og med inn i flere av toppleilighetene! Det blir også lagt opp til en praktisk bildelingstjeneste.

VELKOMMEN TIL VISNING!

For leiligheter har vi følgende visningstider:


Søndag 29. januar kl 13.00 - 15.00
Mandag 30. januar kl 16.00 - 17.00

Meld deg på visning til Eskil Flakstad.
Telefon 928 07 749 / eskil@bakke-as.no 

Dersom tidspunktene ikke passer, ta kontakt, så finner vi en tid. Visningen finner sted i leilighet A307, Fabelveien 78. Visningen forgår i møblert visningsleilighet som gir en følelse av hvordan det vil bli å bo på Fabeltunet. 

Her kan du se kvalitetene i leilighetene, bli bedre kjent med de forskjellige leilighetstypene og samtidig bli bedre kjent med omgivelsene på Fabeltunet.


Finn din leilighet i boligvelgeren

Meld interesse for prosjektet