Her er det idrettsglede for alle!

 

Et steinkast fra Bakkes nye boligeventyr Fabeltunet i Frogner vrimler det av aktivitetstilbud for alle fra tre til 80 år. 12-åringene er to av 1800 medlemmer i Frogner IL. I tillegg til håndball tilbyr idrettslaget aktiviteter innen fotball, innebandy, sykkel, badminton, gym og turn, skøyter, ski, allidrett, orientering og klatring.

Hallen inneholder fire håndballflater, klatrevegg, og treningsrom og er fylt med aktiviteter både på dag- og kveldstid.

-Det er kjempegøy å spille håndball i Frogner IL! Det er veldig godt samhold og lett å få venner her, sier Martin Rognerud Merli og Andreas Sandnæs Ottesen.

 

Ivrige klatrere

Frogner IL har en stor klatrevegg som blir ivrig brukt av både voksne og unge klatrere.

Konstituert daglig leder i Frogner IL, Kjell Hulby, sier alle har mulighet til å finne en aktivitet som passer for dem, uansett ferdighetsnivå eller om du vil trene alene eller sammen med andre.

-Å bli med idrettslaget er en god måte å holde seg i form på. For innflyttere er det også en av de beste måtene å bli kjent med folk i området. Her tar vi imot alle med åpne armer!

Nærheten til naturen, kombinert med moderne innendørs idrettsanlegg i kort avstand fra inngangsdøren, gir de som kjøper bolig i Fabeltunet en unik mulighet for å holde seg i aktivitet året rundt.

Ivrig sponsor av idrettslagets aktiviteter

Bakke AS har i flere år vært en ivrig sponsor av idrettslagets aktiviteter i nærmiljøet. Markedssjef for leiligheter i Bakke AS, Tonje Fosshaug, roser innsatsen idrettslaget gjør for å engasjere lokalmiljøet:

-Både vi i Bakke AS og Frogner IL er opptatt av å gjøre Frogner til et bra sted å leve. Vi er derfor stolte av å støtte dem og bidra til å utvikle området ytterligere med den spennende utbyggingen på Fabeltunet, sier hun.

Fabeltunet - Moderne boliger spredt over tre tun

Fabeltunet vil bli spredt over tre tun:

Tun 1: 23 rekkehus
Tun 2: 16 rekkehus, 82 leiligheter (i salg)
Tun 3: 13 rekkehus, 58 leiligheter

Boligene som er lagt ut for salg består av to-, tre- og fireroms leiligheter. Flere med private takterrasser. Alle leilighetene er tegnet slik at de skal nyte mest mulig av de gode solforholdene, både på balkonger og terrasser.

Det er lagt opp til at dette blir energieffektive boliger med en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett. Samtidig som kjøperne får mulighet til å være med på å bestemme selv.

-Filosofien til Bakke er å bygge «et hjem du vil hjem til». På Fabeltunet kommer det boliger som er gode å leve i, uansett behov. Vårt mål er at alle de som flytter inn, skal føle seg som en konge.

Gode pendlermuligheter fra Fabeltunet

Takket være en underjordisk parkeringskjeller kan du plassere bilen i kort avstand fra utgangsdøra. I parkeringskjelleren vil det monteres ladepunkter for elbil.

Kort pendlervei og god togforbindelse til Oslo legger til rette for at du enkelt kan kombinere jobb i Oslo eller andre byer med å bo i grønne omgivelser i Frogner.

Fakta om Sørum kommune: 

Kommune i Akershus med 17 980 innbyggere. Kommunesenter er Sørumsand.

Fra 1.1.2020 blir kommunen slått sammen med Fet og Skedsmo til Lillestrøm kommune.