På Frogner i Lillestrøm kommune utvikler vi en nytt boligområde i eventyrlige omgivelser - midt mellom Oslo og Gardermoen. Det heter Fabeltunet. Her vil du bo i et moderne hus eller leilighet med kort vei til skole, barnehage, butikker og kollektivtransport. 

Vi ønsker trygge visninger under koronautbruddet og ber deg derfor om å melde deg på visning. Dette gjøres ved direkte kontakt med megler. Velkommen på visning!

Du kan lese mer om trygge visninger her.

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Salgstrinn 3 i salg nå.

Fabeltunet har blitt svært godt mottatt og nå er også tredje salgstrinn lagt ut for salg.

Allerede er 27 boliger solgt, men det finnes flere lekre boliger med gode kvaliteter igjen i alle trinn.

Første byggetrinn av Fabeltunet består av 82 lekre leiligheter i hus A og B. Her finner du effektive 2-roms leiligheter, men også større 3-/4-roms leiligheter. Noen med private takterrasser, alle med deilige balkonger.

Kun 100 000,- i forskudd.

Vakre Fabeltunet byr på alt du kan ønske deg - og litt til.

Alle leilighetene på Fabeltunet leveres med hvitevarer, gulvvarme og privat balkong. Kunne du tenkte deg enda litt mer?

Hva med privat takterrasse og heis direkte inn i boligen din?

Flotte 2-roms leiligheter - Kun én ledig!

Det er kun én ledig 2-roms i de tre første salgstrinnene og denne leiligheten er perfekt for deg som er førstegangskjøper.

Pris: 2 910 000 ,- og kun 100 000,- i forskudd.

Et moderne boligeventyr

Fabeltunet vil ved ferdigstillelse bestå av rekkehus og leiligheter som omkranser trivelige tun. Her blir det bli fint for både liten og stor å bo, med lekekamerater utenfor døra og flere sosiale møteplasser. Boligene leveres med hvitevarer, slik at du kan flytte inn og begynne å bo fra første dag. Frogner sentrum og togstasjonen er kun en kort spasertur unna.

Velkommen til Fabeltunet!

Leiligheter

Vi starter i første omgang salget av leiligheter. Her kan du velge mellom 2- til 4-roms - alle med solrike balkonger. Flere av leilighetene får i tillegg store lekre takterrasser som et ekstra rom å nyte sommerhalvåret på.

Bilen parkerer du tørt, trygt og praktisk i p-anlegget. Her vil det også forberedes for ladepunkt for elbil. Det blir også lagt opp til en  praktisk bildelingstjeneste.

I de moderne og energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen, så blir det gode muligheter for dette gjennom tilvalgsløsninger.

Bildeling

I Bakke er vi er opptatt av at du skal ha muligheten til å leve livet du ønsker. Derfor tilbyr vi for første gang en bildelingsordning for de som flytter inn i Fabeltunet i Frogner.

I en bildelingsordning vil du ha tilgang til bil når du trenger den, samtidig som du slipper å tenke på verkstedregninger, avgifter, forsikring, dekkskift, vask og andre utgifter.

Rekkehus

Fabeltunet vil også bestå av to ulike typer rekkehus, begge med et spennende funkispreg. Boligene leveres komplett og nøkkelferdig med hvitevarer, sentralstøvsuger og ferdigplen. Boligene innehar gode kvaliteter tilpasset et aktivt familieliv.

Her kan du bo grønt og pendle raskt til Oslo – uten å betale bompenger.

-Under tjue minutter, så er jeg midt i byen. Det passer meg perfekt, sier togpendler Knut Arild.

Er du blant dem som ønsker større plass og å bo i rolige naturskjønne omgivelser, men ikke ønsker å stå i treg bilkø til og fra Oslo hver dag? Da er en bolig i Fabeltunet i Frogner i Sørum perfekt for deg.

Her er det idrettsglede for alle!

Et steinkast fra Bakkes nye boligeventyr Fabeltunet i Frogner vrimler det av aktivitetstilbud for alle fra tre til 80 år. 12-åringene er to av 1800 medlemmer i Frogner IL. I tillegg til håndball tilbyr idrettslaget aktiviteter innen fotball, innebandy, sykkel, badminton, gym og turn, skøyter, ski, allidrett, orientering og klatring.