På Frogner i Lillestrøm kommune utvikler vi en nytt boligområde i eventyrlige omgivelser - midt mellom Oslo og Gardermoen. Det heter Fabeltunet. Her vil du bo i et moderne hus eller leilighet med kort vei til skole, barnehage, butikker og kollektivtransport. 

Første salgstrinn består av 21 lekre leiligheter. 67% allerede solgt, nå kommer trinn 2!

Vi ønsker trygge visninger under koronautbruddet og ber deg derfor om å melde deg på visning. Dette gjøres ved direkte kontakt med megler. Velkommen på visning!

Du kan lese mer om trygge visninger her.

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Nytt salgstrinn kommer nå!

Første salgstrinn på Fabeltunet ble svært godt mottatt og nå planlegger vi for lansering av trinn 2. Prospekt og prisliste legges snart ut.

Andre salgstrinn består av 15 lekre leiligheter i hus B. Her finner du flere effektive 2-roms, men også større 3-/4-roms, noen med private takterrasser, alle med deilige balkonger. Pris fra 2 250 000,-. Kun 100 000,- i forskudd.

Søndag 5. april inviterer vi til visning, men husk å melde deg på til megler først. Vi gjennomfører kun privatvisninger nå, men har du lyst til å avtale tid er du hjertelig velkommen til det.

Merk at BORI-medlemmer har forkjøpsrett i prosjektet. Ikke medlem? Les mer om BORI-medlemsskap her.

Et moderne boligeventyr

Fabeltunet vil ved ferdigstillelse bestå av rekkehus og leiligheter som omkranser trivelige tun. Her blir det bli fint for både liten og stor å bo, med lekekamerater utenfor døra og flere sosiale møteplasser. Boligene leveres nøkkelferdig med alt du trenger, slik at du kan flytte inn og begynne å bo fra første dag. Frogner sentrum og togstasjonen er kun en kort spasertur unna.

Velkommen til Fabeltunet!

Leiligheter

Vi starter i første omgang salget av leiligheter. Her kan du velge mellom 2- til 4-roms - alle med solrike balkonger. Flere av leilighetene får i tillegg store lekre takterrasser som et ekstra rom å nyte sommerhalvåret på.

Bilen parkerer du tørt, trygt og praktisk i p-anlegget. Her vil det også forberedes for ladepunkt for elbil.

I de moderne og energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen, så blir det gode muligheter for dette gjennom tilvalgsløsninger.

Bildeling

I Bakke er vi er opptatt av at du skal ha muligheten til å leve livet du ønsker. Derfor tilbyr vi for første gang en bildelingsordning for de som flytter inn i Fabeltunet i Frogner.

I en bildelingsordning vil du ha tilgang til bil når du trenger den, samtidig som du slipper å tenke på verkstedregninger, avgifter, forsikring, dekkskift, vask og andre utgifter.

Rekkehus

Fabeltunet vil også bestå av to ulike typer rekkehus, begge med et spennende funkispreg. Boligene leveres komplett og nøkkelferdig med hvitevarer, sentralstøvsuger og ferdigplen. Boligene innehar gode kvaliteter tilpasset et aktivt familieliv.

Her kan du bo grønt og pendle raskt til Oslo – uten å betale bompenger.

-Under tjue minutter, så er jeg midt i byen. Det passer meg perfekt, sier togpendler Knut Arild.

Er du blant dem som ønsker større plass og å bo i rolige naturskjønne omgivelser, men ikke ønsker å stå i treg bilkø til og fra Oslo hver dag? Da er en bolig i Fabeltunet i Frogner i Sørum perfekt for deg.