bakke

Gode naboer forlenger livet

Vi tror at du trives bedre når du blir kjent med naboene dine, derfor "bakker vi opp" med det sosiale trivselsverktøyet Bakkekontakt slik at de som ønsker det, enkelt kan møtes og bli kjent med hverandre.

I Fredheimkvartalet får alle tilgang til felles takterrasse med sitteplasser og drivhus til glede for de med grønne fingre. Eller hva med en trivelig lørdag i fellesstuen? Her er det plass til mange.

Ditt nabolag

Liker du vin, gode filmer eller et koselig kaffeslabberas? Synes du det er hyggelig med julegrantenning, utekino eller sommerfest? I Fredheimkvartalet vil det arrangeres flere sammenkomster gjennom hele året hvor du kan bli med på alt, eller ingen ting. Det er helt opp til deg, men du har muligheten!

"Ikke alle har like lett for å ringe på hos naboen og invitere på en kopp kaffe. Da er Bakkekontakt et flott sosialt opplegg. Jeg har meldt meg på flere arrangementer og gleder meg til kontakt med nye naboer. Jeg trengte virkelig dette dyttet." Beboer på Fabeltunet, Lillestrøm 

Fra andre boligprosjekter med trivselskonseptet Bakkekontakt er både quizkvelder, utekino, julegrantenning, vaffeldag, vinklubb og treningsgrupper veldig populært.


Den hjelpsomme naboen

Å dele tjenester, utstyr og kunnskap bidrar til at naboene blir bedre kjent. Har du kanskje en drill for mye? Vil du danne en strikkegruppe? Ønsker du deg en turkamerat? Alt dette løses enkelt gjennom trivselskonseptet Bakkekontakt. En bedre hverdag - rett og slett.

I verkstedhuset Håndverkeren, som ligger ute i gårdshagen, etableres et delerom hvor alle beboere gratis kan låne både verktøy, turutstyr, med mer. Her planlegges det også et minibibliotek hvor beboerne kan dele bøker. Deling er bra for både lommeboka og miljøet!

Ut på 2 hjul

Fredheimkvartalet får også egne elsykler til utlån, slik at du enkelt kan ta deg en luftetur eller gjøre noen nødvendige ærender. For sykkelentusiaster har vi også etablert egen sykkelvask i kjelleren.

Bruk lokalmiljøet

Gjennom Bakkekontakt tilbys unike lokale tjenestetilbud og rabatter fra nærmiljøet rundt Fredheimkvartalet, for at du skal føle deg ekstra heldig, trygg og hjemme - til og med før du flytter inn!

Med Bakkekontakt er det enkelt å spontant samle naboene til en hyggelig stund i fellesstua. Passer godt for både store og små begivenheter!

Bakkekontakt er utviklet i samarbeid med Heime, som er spesialister på å skape gode nabolag hvor folk trives. Les mer om Heime her. 


Kontakt oss i dag for en hyggelig boligprat!