bakke

Bli med inn i Fredheimkvartalet

Stort utvalg av 2-roms leiligheter

Er du alene? Eller skal dere flytte sammen for første gang? Her har vi 2-roms leilighetene for alle behov. Du kan få din egen markterrasse, eller hva med egen takterrasse? Eller drømmer du om walk-in closet?

De fleste 2-romsene har egen balkong med gode solforhold. Noen av leilighetene har fransk balkong, men med disse følger det til gjengjeld med en privat parsellhage på taket! Med solgaranti!

3-roms med gode planløsninger

I Fredheimkvartalet har vi flere varianter 3-roms leiligheter. Her kan du både få danseplass, lagringsplass og walk-in closet, i tillegg til det ekstra soverommet du trenger til barnet, barnebarnet eller som kontor. 

Når det gjelder uteplasser er det mye å velge i. Et par av 3-romsene har til og med egen privat takterrasse. Eller vil du heller ha markterrasse? Valget er ditt? Mulighetene er mange!

Det gode liv i 4-roms

Her er det flotte objekter å velge mellom. Hver leilighet har sine spesielle unike egenskaper, som gjør at du garantert vil finne boligen som passer for deg og din familie. 

Ønsker du å flytte fra en stor krevende enebolig til en mer lettstelt leilighet? Eller har familien vokst ut av deres nåværende bolig? Ta en titt på våre lekre og praktiske 4-roms leiligheter midt i Ås sentrum.