I Elvengvegen på Kjeller ved Lillestrøm utvikler vi et nytt trivelig nabolag i naturskjønne omgivelser. Her finner du Elvenglia, et boligprosjekt med flotte rekkehus med gode kvaliteter. Området er perfekt for barnefamilier med eng og naturlandskap utenfor døren og gode skoler og barnehager i rusleavstand unna.

Rekkehusene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i egen garasje eller carport. Velkommen til Elvenglia!

BYGGESTART BESLUTTET!

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Et nytt trivelig nabolag

Elvenglia på Kjeller er et ideelt sted å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. I Elvenglia bor du nær skole og barnehage, med de landlige omgivelsene rett utenfor døra. Det er gode kollektivforbindelser i nær avstand.

Elvenglia består av to flotte boligmodeller med størrelser fra 126- 177 kvm BRA. Dette er moderne, funkisinspirerte boliger med god standard. Området vil i sin helhet bebygges med 48 boliger. Vi tilrettelegger for gode nabolag med sosiale møteplasser, lekeplasser og trivelige grøntområder. Her er det bare å begynne å glede seg!

Det nye nabolaget vil etableres i Elvengveien med trinnvis bebyggelse i høyden. Det blir nydelige utsiktsforhold fra store solrike takterrasser.

Bakke lanserer Trygghetsgaranti ved boligkjøp

Vi lanserer nå Trygghetsgaranti ved boligkjøp. Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. Trygghetsgarantien gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode, skulle du angre kan du velge kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

I tillegg gir den deg økt trygghet for å få solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikringen. Sannsynligvis vil du ikke trenge denne men den gir deg uansett stor grad av trygghet.

Flytt rett inn

Alle boligene leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, i tillegg til ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Det blir fjernvarme og vannbåren gulvvarme - for bedre komfort Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Landskapsarkitekten uttaler seg

"Landskapet i Elvenglia inviterer deg hjem. Boligene er plassert i et attraktivt ravinelandskap, som er videreført inn i boligfeltet. I Elvenglia bor du sammen med sommerfugler og humler, midt blant engens blomster."

Vi har engasjert en landskapsarkitekt som bistår oss i arbeidet med å skape trivelige grønne uteområder med sosiale møteplasser. Det skal være godt å bo og leve i Elvenglia!

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for flotte stilpakker og øvrige gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer, slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Illustrasjonen viser stiltypen "Verdensvant".

Vær smart - tenk nytt!

 

Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny fremfor en brukt bolig. 

Nær Lillestrøm

Kjeller har flere skoler, barnehager og en rekke arbeidsplasser. I Lillestrøm, like i nærheten finnes friluftsbad, kulturtilbud og svært gode shopping­muligheter. Er du interessert i fotball, ligger Åråsen stadion, som er hjemmebanen for fotballklubben Lillestrøm, kun en kort spasertur unna.

Kjeller ligger praktisk plassert på kartet med kort vei til E6 for deg som skal nordover mot Gardermoen eller vestover mot hovedstaden. Tar du toget fra Lillestrøm er du på Oslo S på kun 11 minutter.

Flyttet hjem igjen til Romerike

Ida Pettersen og samboer Johannes er begge opprinnelig fra Romerike, men bodde i Oslo. Da tankene om å stifte familie meldte seg var det naturlig å se tilbake mot hjemområdet. Både for å komme nærmere familie og for å få større plass. De var på flere visninger, og falt til slutt for det nye boligfeltet som strekker seg oppover Holtveien på Kjeller ved Lillestrøm. Det familievennlige området passet perfekt for paret som nå venter baby.

Besøk Eikelundveien

Har du forelsket deg i Kjeller-området, men finner ikke drømmeboligen i Elvenglia? Ta en kikk på Eikelundveien - et boligprosjekt som vil bestå av funkisinspirerte rekkehus og eneboliger. Her er det få boliger ledig, så vær rask!