Vi har om kort tid gleden av å lansere et nytt flott boligprosjekt på Kjeller ved Lillestrøm! Elvenglia vil ved ferdigstillelse bestå av funkisinspirerte rekkehus med gode kvaliteter. Området er perfekt for barnefamilier med gode skoler og barnehager i rusleavstand unna. 

Rekkehusene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i egen garasje eller carport. Velkommen til Elvenglia!

Meld interesse for å bli holdt orientert om prosjektet

Et nytt trivelig nabolag

Elvenglia på Kjeller er et ideelt sted å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. I Elvenglia bor du nær skole og barnehage, med de landlige omgivelsene rett utenfor døra. Det er gode kollektivforbindelser i nær avstand.

Første salgstrinn vil bestå av to flotte boligmodeller med størrelser fra 126- 171 kvm BRA. Dette er moderne, funkisinspirerte boliger med god standard. Området vil i sin helhet bebygges med 48 boliger. Vi tilrettelegger for gode nabolag med sosiale møteplasser, lekeplasser og trivelige grøntområder. Her er det bare å begynne å glede seg!

Boligene selges til fastpris fra kr. 5.530.000 med kun kr. 100.000 i depositum. Forventet ferdigstillelse høsten 2021.

Det nye nabolaget vil etableres i Elvengveien med trinnvis bebyggelse i høyden. Det blir nydelige utsiktsforhold fra store solrike takterrasser.

Flytt rett inn

Alle boligene leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, i tillegg til sentralstøvsuger, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Landskapsarkitekten uttaler seg

"Landskapet i Elvenglia inviterer deg hjem. Boligene er plassert i et attraktivt ravinelandskap, som er videreført inn i boligfeltet. I Elvenglia bor du sammen med sommerfugler og humler, midt blant engens blomster."

Vi har engasjert en landskapsarkitekt som bistår oss i arbeidet med å skape trivelige grønne uteområder med sosiale møteplasser. Det skal være godt å bo og leve i Elvenglia!

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for flotte stilpakker og øvrige gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer, slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Illustrasjonen viser stiltypen "Verdensvant".

Vær smart - tenk nytt!

 

Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny fremfor en brukt bolig. 

Nær Lillestrøm

Kjeller har flere skoler, barnehager og en rekke arbeidsplasser. I Lillestrøm, like i nærheten finnes friluftsbad, kulturtilbud og svært gode shopping­muligheter. Er du interessert i fotball, ligger Åråsen stadion, som er hjemmebanen for fotballklubben Lillestrøm, kun en kort spasertur unna.

Kjeller ligger praktisk plassert på kartet med kort vei til E6 for deg som skal nordover mot Gardermoen eller vestover mot hovedstaden. Tar du toget fra Lillestrøm er du på Oslo S på kun 11 minutter.

Flyttet hjem igjen til Romerike

Ida Pettersen og samboer Johannes er begge opprinnelig fra Romerike, men bodde i Oslo. Da tankene om å stifte familie meldte seg var det naturlig å se tilbake mot hjemområdet. Både for å komme nærmere familie og for å få større plass. De var på flere visninger, og falt til slutt for det nye boligfeltet som strekker seg oppover Holtveien på Kjeller ved Lillestrøm. Det familievennlige området passet perfekt for paret som nå venter baby.

Bakke lanserer Trygghetsgaranti ved boligkjøp

I dagens situasjon kan mange oppleve usikkerhet rundt egen økonomi. Usikkerheten kan medføre at man ikke tør å realisere drømmen om ny bolig. Vi i Bakke ønsker at du som boligkjøper skal slippe den bekymringen.

Vi lanserer derfor Trygghetsgarantien som gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode. I tillegg gir den deg trygghet for at du får solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikring.