Det er en deilig følelse å overta en splitter ny bolig hvor alt er nytt, lyst og lekkert. Våre boliger leveres med hvitmalte flater, som et nytt og blankt lerret. Nå har du anledning til å fylle det med innhold og skape akkurat det hjemmet du drømmer om!

Innholdsrike boliger

Boligene inneholder åpen stue og kjøkkenløsning med bad i hver etasje. Store glassflater gir mye lys. Boligene leveres nøkkelferdige med peisovn, hvitevarer og sentralstøvsuger

Hjemmekontor i ny bolig?

Er du en av de som jobber hjemmefra om dagen? I våre nye rekkehus på Bjørkeåsen får du plassen du trenger til å etablere gode løsninger for blant annet hjemmekontor. Med god plass har du muligheten til å skape de beste løsningene for deg og dine.

Med barnehagen praktisk plassert nær boligene og skolen i en kort rusletur unna vil du få verdifull tid og fleksibilitet i hverdagen til både jobb, barn og ikke minst kjæledyrene. De sistnevnte har vel aldri hatt det bedre i tiden vi er i nå :)

En god start på dagen

Boligene leveres med lekre bad med fliser i lyse toner på vegger og gulv. Innredningen har nedfelt servant og ettgreps blandebatteri. Det blir downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk med andre ord.

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter slik at du kan skape nettopp ditt drømmehjem. Her vil det være løpende frister

Nyt de grønne omgivelsene

Send barna ut for å leke mens du selv nyter en kaffekopp på balkongen. Boligene får deilige private uteplasser å nyte fritiden på.