bakke

Lev det gode liv i Bjørkeåsen hage


Fra Bjørkeåsen hage er det kort vei til alt. Går du i tolv minutter hjemmefra, har du to barnehager innen rekkevidde. Barneskolen, ungdomsskolen og videregående skole ligger i kort gangavstand unna.


Her blir du en del av et lite, oversiktlig lokalmiljø hvor innbyggerne setter pris på å slå av en prat med naboen. Hvor verdien av å inkludere andre har lang historie i skolene, fra de første trinnene og helt opp. Barna vil vokse opp i et sunt miljø i alle betydninger av ordet. Nannestad har god barnehagedekning og er kjent for et høyt fokus på et innovativt og fremtidsrettet skolemiljø. Her finner du en ny og flott ungdomsskole og en anerkjent videregående skole hvor blant annet en idrettslinje og en kokkelinje blir ansett som veldig god.


Fritidstilbudene er mange og varierte, fra rendyrkede sportsaktiviteter til kor, dans og drama. Og både barn og voksne vil være omgitt av mennesker som ønsker det samme: å skape et nytt liv og bygge nye, gode relasjoner. Slikt blir det godt naboskap av.

Nærhet til alt

Offentlig transport

Bahusvegen - 1,1 km
Nannestad sykehjem/vgs. (buss)  - 1,7 km

Barnehager

Prestmosen barnehage - 700 m
Midtbygda barnehage - 1 km

Skoler

Preståsen skole (1-7 kl.) - 1,1 km
Nannestad ungdomsskole - 1,7 km
Nannestad videregående skole - 1,8 km

Sport

Prestmosen Nord -Nærmiljøanlegg ballbinge - 200 m
Preståsen skole - 1,1 km
Nannestad Trim & Helse - 1,7 km

Shopping

Rema 1000 Nannestad - 1,4 km
Nannestad torg - 1,4 km
Kiwi Nannestad - 1,7 km
Boots apotek Nannestad - 1,4 km
Nannestad Vinmonopol - 1,4 km

ET AKTIVT LIV FOR ALLE


Når du flytter til Bjørkeåsen får alle medlemmene i familien din fritidstilbud på alle kanter. Uansett hvilket tempo dere ønsker å bevege dere i. Skisporten står selvsagt fjellstøtt i Nannestad, takket være noen av verdens mest ikoniske langrennsløpere. Lysløypa passerer noen hundre meter fra dørstokken din og derfra strekker et fabelaktig løypenett seg ut i alle retninger. 

Nannestads idrettslag er aktivt både sommer og vinter; fotball, håndball, snowboard, volleyballbaner – både på gulv og i sanden – og egen skatepark. I Nannestad ligger muligheten for allsidig idrett aldri mer enn noen små steinkast unna.

Hvis organiserte aktiviteter ikke helt er tingen, ligger naturen og venter på deg. Gjennom Nannestad Jeger og Fisk kan du søke om småvilt- og rådyrjakt, og fiske kan du gjøre hele året; fra land, båt eller gjennom isen. Du kan rusle, gå, sykle og løpe, eller sitte hele dagen på en stubbe bare du vet om, og kikke på skyene som driver. Dette er vel så bra for hjertet som en knallhard intervalløkt. Om høsten venter bær og sopp i skogbunnen, disse kan enkelt bli en fast gjest i fryseren din.