bakke
Logo


Velkommen til Bjørkeåsen hage - et nytt boligprosjekt med prisgunstige leiligheter 

I Nannestad, kun 12 minutter fra Gardermoen tilbyr vi et nytt boligkonsept med prisgunstige koselige leiligheter i flermannsbolig med praktisk carportløsning. Priser fra kr. 2.690.000.

Dette konseptet muliggjør at flere får anledning til å oppfylle boligdrømmen sin. Velg mellom moderne leiligheter med 1 til 3 soverom og fine flislagte bad. De største leilighetene får også en koselig peisovn. Alle boligene får private uteplasser å nyte fritiden på. 

Nå starter salget!


Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å finne din drømmeleilighet i vårt spennende nye konsept!


Velg din bolig

Klikk for kjøp av ønsket leilighet

Kafe og butikker

Nærsenter i Nannestad få minutters gange

Trening og rekreasjon

Herlig turmuligheter rett utenfor døren

Familievennlig

Barnehage og skole i trygg gangavstand

Velg mellom 5 ulike boligtyper: 

44 kvm - A103 og A203

A103 - Pris kr. 2.690.000 + omk

A203 - SOLGT

Velkommen til vår minste leilighetstypen på 44 kvadratmeter. Selv om størrelsen kan virke beskjeden, har denne leiligheten alt du trenger for å leve komfortabelt og stilfullt.

Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren HTH og er utstyrt med integrerte hvitevarer. Her kan du enkelt lage deilige måltider, enten du vil imponere dine venner med en gourmetrett eller bare lage en enkel frokost. Kjøkkenet er designet med tanke på funksjonalitet og effektivitet, slik at du kan få mest mulig ut av plassen.

Badet er flislagt og har et klassisk design. På soverommet har du praktisk garderobeplass som gir god plass til alle dine klær og tilbehør. 

Utenfor leiligheten har du din egen private uteplass og parkeringsplass i praktisk carport.

60 kvm plan 1 

A102 - Pris kr. 3.350.000 + omk //  A101 -  Pris kr. 3.350.000 + omk

Denne fine 3-roms leiligheten er utstyrt med alt du trenger, fra flislagt bad til kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer og en koselig peisovn.

Leiligheten har et lyst og åpent oppholdsrom med plass til å underholde gjester, eller til å slappe av og nyte tid for deg selv. Badet er flislagt med et klassisk uttrykk. I tillegg til hovedsoverommet har boligen et praktisk barne- eller gjesterom. Kanskje trenger du plass til hjemmekontor eller et syrom?

Leiligheten har i tillegg en praktisk innvendig for oppbevaring og privat uteplass hvor du kan nyte solen og omgivelsene. Bilen parkerer du i privat carport.

60 kvm plan 2

A201 - Pris kr. 3.290.000 + omk. // A202 - Pris kr. 3.290.000 + omk

En fin og praktisk 3-roms leilighet for deg som fortrekker å bo en etasje opp fra bakkeplan.

74 kvm plan 1

A104 - Pris kr. 3.690.000 + omk

Denne leilighetstypen leveres med flislagt bad og 2 romslige soverom og garderobe. Leiligheten har i tillegg et ekstra rom som kan benyttes som hjemmekontor eller gjesterom, og gir deg enda mer fleksibilitet og funksjonalitet.

Kjøkkenet er fra HTH med integrerte hvitevarer, så du kan lage fantastiske måltider med letthet. Stuen en lys og trivelig og leveres med peisovn som skaper en varm og hyggelig atmosfære. 

Med innvendig bodplass har du god plass til oppbevaring. 

Bilen parkerer du i praktisk carport - smart og enkelt! 

74 kvm plan 2

A 204 - Pris kr. 3.590.000 + omk

En lys og innbydende 4-roms leilighet for deg som fortrekker å bo en etasje opp fra bakkeplan.

Meld interesse for prosjektet