bakke
Logo

I Nannestad, kun 10 minutter fra Gardermoen bygger vi nye energieffektive rekkehus og kjedede boliger i naturskjønne omgivelser. Kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon.

Vi lanseres nå neste delfelt på Bjørkeåsen med helt nye boligmodeller. Bjørkeåsen hage vil ved ferdigstillelse bestå av 56 boliger fordelt på 4 flotte boligmodeller. 

Størrelser fra 80 - 139 kvm BRA inkludert sportsbod // Pris fra kr. 3.790.000

På Bjørkeåsen får du mye bolig for pengene!

Har du noen spørsmål?

Send inn så vil vi besvare fortløpende.

Kontakt oss

Rekkehus i herlige omgivelser


Boligene er energieffektive og har gode gjennomtenkte planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. Bilen plasserer du i praktisk carport tilknyttet boligen din. Boligene omkranser et trivelig tun med lekeplass og sosiale møteplasser. I Bjørkeåsen hage skal det være godt å bo for både liten og stor.

Størrelser fra 80 - 139 kvm BRA inkl. sportsbod // 3-5 soverom // solrike terrasser // Pris fra kr. 3.790.000 // Komplett og nøkkelferdig leveranse 

Pris fra kr.

Fra kr. 3.790.000

Soverom

3-5

Kvm

80-139

Innflytting

Forventet innflytting fra Q3 2023

Stilpakker

Tilpass boligen til din stil

Kafe og butikker

Nærsenter i Nannestad få minutters gange

Trening og rekreasjon

Herlig turmuligheter rett utenfor døren

Familievennlig

Barnehage og skole i trygg gangavstand

Fremdrift

 • Lansering

  2022
 • Forventet salgsstart 

  Q3 2022
 • Forventet byggestart

  Q1 2023
 • Forventet innflytting

  Fra Q3 2023

Boliger for et allsidig liv

Uteplasser, terrasse og plass til  hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i nytt  rekkehus. I Bjørkeåsen hage har vi gleden av presentere fire flotte rekkehusvarianter, alle med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 

Rekkehusene får god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagte bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Boligene får solrike uteplasser å nyte fritiden på. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Bjørkeåsen hage ligger praktisk plassert på kartet med rusleavstand til nærsenter, skole og barnehage. På 10 minutter er du på Gardermoen.


Området

Fra Bjørkeåsen er det kort vei til alt. Går du i tolv minutter hjemmefra, har du to barnehager innen rekkevidde. Dette blir en fin start på dagen for de minste. Barneskolen, ungdomsskolen og videregående skole ligger i kort gangavstand unna. Når barna begynner å sykle, kan tiden de bruker på skoleveien måles med én desimal.


Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Den lille husfabrikken

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vår elementfabrikk er plassert på Aurskog, hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Om boligtypene

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom i Bjørkeåsen hage får gode gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.


Bakkekontakt

I Bjørkenåsen hage har vi fokus på livskvalitet. Vi har derfor utarbeidet et eget frivillig trivselskonsept som vi kaller Bakkekontakt. 

Bakkekontakt handler om å legge til rette for at folk blir bedre kjent med hverandre, at man kan få hjelp av hverandre og at man kan dele med hverandre. Vi ønsker kort og godt at du som beboer i Bjørkeåsen hage skal stortrives i ditt nye nabolag!

Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn.

Dette gjelder alt fra hvor stikkontakter og brytere er plassert til material- og stilvalg, uteområder med lekeplasser og fellesområder. Vi skal tenke på alt. I en bolig fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt vår prosjektselger