I Nannestad, kun 10 minutter fra Gardermoen utvikler vi et nytt trivelig nabolag i naturskjønne omgivelser. Her finner du Bjørkeåsen, et boligprosjekt med flotte rekkehus og kjedede boliger, med kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon. 

Velkommen til Bjørkeåsen i Nannestad - et sted for gode begynnelser. 

Trykk på lenken under og besøk vår Facebookside! Her kommer det løpende oppdateringer.

Neste visninger er
Lørdag 30. januar 2021 kl 12:00-13:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Et nytt trivelig nabolag

Tenk så deilig å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, ubrukt, lekkert og ikke minst i henhold til dagens standard. Tenk å slippe å tenke på oppussing og vedlikehold de kommende årene. I de naturskjønne omgivelsene i Nannestad kan du oppleve nyboligfølelsen. Her bygger vi Bjørkeåsen med nye flotte rekkehus og kjedede boliger med gode kvaliteter.

Boligene får fine planløsninger, nye lekre bad og solrike uteplasser. Bilen plasserer du i egen garasje eller carport. Boligene vil omkranse trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser. På Bjørkeåsen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Skole og barnehage er i rusleavstand unna og kollektivforbindelser tar deg enkelt inn til både Gardermoen og hovedstaden.

Byggingen er godt i gang og de første boligene er innflyttingsklare allerede til sommeren. Velg mellom tre flotte boligmodeller med størrelser fra 103-156 kvm BRA. Det første utbyggingsområdet vil i sin helhet bebygges med 72 boliger. Fastpris fra kr. 3.550.000 med kun kr. 100.000 i depositum.

BYGGINGEN ER I FULL GANG! INNFLYTTINGSKLARE BOLIGER TIL SOMMEREN!

Prosjektutvikling

Salgsforberedelser og kommunale søknadsprosesser

Salgsstart

Estimert fra 1. kvartal 2020

Byggestart

Estimert fra 3. kvartal 2020

Innflytting

Estimert fra 2. kvartal 2021

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Bo i nærheten av alt du trenger

På Bjørkeåsen vil det være like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Noen få minutters kjøretur unna finner du Nannestad torg med dagligvarebutikker, apotek, blomsterbutikk, café, pizzarestaurant og vinmonopol. Rett på utsiden av Nannestad sentrum venter skog, åker og eng. Kveldsturen vil by på store variasjoner, fra en svipptur til skogkanten til mil etter mil i skogen rett utenfor døren din.

Vær smart - tenk nytt!

 

Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny fremfor en brukt bolig.

 

Nyhet! Vi inngår samarbeid med Circle K om hjemmelading. Alle boligene på Bjørkeåsen blir klargjort for lading av elbil.Les mer!   

Trygghetsgaranti ved boligkjøp

Vi lanserer nå Trygghetsgaranti ved boligkjøp. Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. Trygghetsgarantien gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode, skulle du angre kan du velge kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

I tillegg gir den deg økt trygghet for å få solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikringen. Sannsynligvis vil du ikke trenge denne men den gir deg uansett stor grad av trygghet.

Som alltid gir vi deg hvitevarer inkludert i prisen og du betaler kun kr 100 000 av kjøpesummen i forskudd ved inngåelse av endelig kjøpekontrakt

BO DER DET SKJER

Vekstområdene i Norge er i ferd med å endre seg, og få steder opplever mer aktivitet enn distriktet rundt Nannestad. Siden etableringen av Oslo Lufthavn Gardermoen har innbyggertallet i Nannestad økt i stor grad – og dette er etter all sannsynlighet bare begynnelsen. Veksten er formidabel, både lokalt og regionalt.

 

REGIONAL VEKST

Regionen rundt Nannestad er i ferd med å bli et av de raskest voksende og mest attraktive området i Osloregionen. Dette er drevet av praktiske årsaker, kommersielle interesser og politisk vilje. I tillegg er Oslo Airport City i ferd med å bli et stadig viktigere knutepunkt, både når det gjelder arbeidsplasser og transport. Dette skaper en utvikling – både økonomisk og samfunnsmessig – som vil føre mye spennende og positivt med seg.

LOKAL VEKST

Næringslivet på Nannestad vokser: Gardermoen Vest Næringspark, et område med mange nye næringer som skaper arbeidsplasser fordelt på en rekke ulike fagområder. Det er også mange andre nye boligområder under utvikling. Flere innbyggere vil øke etterspørselen av varer og tjenester, som igjen vil gjøre tilbudet større. I årene som kommer vil det skje svært mye spennende på og rundt Nannestad. Og du og familien din kan bli en del av det.

Nærmere kommer du ikke resten av verden

Få områder har like stor vekst som Øvre Romerike og Gardermoregionen. Nannestad kommune kan skilte med økning i både arbeidsplasser og boliger.