Det er ikke så ofte man får mulighet til å begynne helt på nytt. Det er ikke så ofte man tenker på det, engang. Men det er mulig. Et nytt kapittel i livet hvor absolutt alle sidene er blanke, og hvor fargestiftene du skal skrive det med bare har fine farger. Nytt hjem, i en region med en helt ny giv.

Meld interesse for å bli holdt orientert om prosjektet

DIN EGEN LILLE LANDSBY

Bjørkeåsen i Nannestad er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet. I et splitter nytt hus, med naboer som også er nyinnflyttede og deler samme drømmer og forventninger. I en region med en mengde nye arbeidsplasser og en helt ny giv. Nye omgivelser, ny skole og barnehage, nye grøntområder og ny infrastruktur.

I første fase blir det satt opp 72 boliger fordelt på tre boligmodeller mellom 100 og 130 kvm. Dette er moderne, funkis-inspirerte to-etasjers boliger med god standard – her vil du bo godt. Når feltet står ferdig blir det striper av natur på kryss og tvers, det blir trær og busker mellom husene, rikelig med benker, lekeplasser og fotballbaner.

Kommer for salg vinteren 2020.

Du bor i nærheten av alt du trenger – det blir like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Du er på Nannestad torg på drøye kvarteret. Her finner du alt du trenger i hverdagen. Og rett på utsiden av Nannestad sentrum venter skog, åker og eng.

Velkommen til Bjørkeåsen på Nannestad.

Et sted for gode begynnelser.

Cathrine Gundersen
Eiendomsmegler
Kristian Kåstad Hansen
Avdelingsleder/ Eiendomsmegler