bakke

Vi lanserer nytt konsept med prisgunstige leiligheter

Vi i Bakke er stolte av å kunngjøre lanseringen av et nytt spennende boligkonsept som vil gi flere muligheten til å realisere sin boligdrøm. I en tid hvor boligprisene stadig stiger og tilgangen til rimelige boliger blir vanskeligere, har vi jobbet hardt for å utvikle prisgunstige leiligheter som møter dagens marked.

Vårt nye boligkonsept introduserer leiligheter i 4- og 6-mannsboliger med fokus på pris og funksjonalitet. Vi ønsker å gi flere muligheten til å kjøpe sin egen bolig uten å måtte gå på kompromiss med verken kvalitet eller beliggenhet.

Leilighetene er i størrelse fra 44 kvm til 74 kvm BRA, og er utstyrt med 1 til 3 soverom, terrasse og parkering i carport. Vi har lagt vekt på å skape moderne og funksjonelle boenheter som tilfredsstiller dagens krav til komfort og livsstil.

Kjøkken leveres fra HTH komplett med hvitevarer, slik at beboerne kan flytte rett inn uten å bekymre seg for ekstra kostnader. I tillegg vil 3- og 4-roms leilighetene bli utstyrt med peisovn, som skaper en hyggelig atmosfære og varme i kalde vintermåneder.

Vi er bevisste på at prisen er en avgjørende faktor for mange potensielle kjøpere. Derfor er vi glade for å kunne tilby disse prisgunstige leilighetene fra kun kr. 2.690.000. 

I første omgang tilbyr vi leilighetskonseptet på Høgåskollen, Flateby og Sentrumshagen, Aurskog. Klikk deg inn og les mer: