bakke

Bakke er stolt sponsor av Lillestrøm FremtidsPepperkakeby

2021-11-26
Lillestrøm FremtidsPepperkakeby finner du på julemarkedet Jul i Viken, som arrangeres på Norges Varemesse/Nova Spektrum. Pepperkakebyen holder åpent på Norges Varemesse alle dager fra 3. – 12. desember og er en magisk by som skal representere en imaginær fremtidsversjon av Lillestrøm.
Som lokal boligutvikler er vi i Bakke opptatt av å sette Lillestrøm på kartet. Pepperkakebyen viser både visjoner og fremtidsplaner for nærområdet vårt. Dette er virkelig et nyskapende og morsomt prosjekt er med på skape førjulsmagi! Ekstra spennende er det at det ikke bare er det lokale næringslivet, men også mange barn og unge som har fått være med på å vise frem sine drømmer og fremtidsvisjoner for Lillestrømområdet. 

I Pepperkakebyen finner du utstilt bygg hentet fra to av våre spennende boligprosjekter, Dammenslia og Smestadtunet

Dammenslia er et spennende og moderne leilighetsprosjekt under utvikling, med beliggenhet ved Dammensvika, helt nord i Rælingen kommune. Dammenslia ligger idyllisk til med utsikt over Nitelva med enkel gang- og sykkelavstand til både Lillestrøm sentrum og togstasjonen i Lillestrøm. Prosjektet vil bestå av ca 195 leiligheter med hyggelige fellesområder og sosiale møteplasser, både ute og inne. Dammenslia er tegnet av anerkjente A38 Arkitekter.

Smestadtunet er et nytt boligområde ved Hektneråsen i Rælingen, bestående av både rekkehus og townhouse. Her bor man tett på naturen, men likevel nært bylivet i Lillestrøm. Utstillingen viser noen av de lekre townhousene som nå er under bygging. Er du interessert i å vite mer om disse har vi nettopp møblert opp en lekker visningsbolig som er vel verdt et besøk!

youtube_video_preview