bakke
Logo

I Dammensvika, helt nord i Rælingen kommune, utvikler SPG og Bakke et helt nytt boligprosjekt som vil hete Dammenslia.  

Dammenslia ligger idyllisk til med utsikt over Nitelva med enkel gang- og sykkelavstand til sentrumsfunksjoner og togstasjon i Lillestrøm. 

Prosjektet vil bestå av ca 160 leiligheter med gode kvaliteter, alle med balkong eller uteplass. Det planlegges for hyggelige fellesområder med sosiale møteplasser, både ute og inne. Gode lys- og solforhold er alltid i fokus når vi utvikler nye boliger og på flere av takene vil du finne grønne takhager og takterrasser.

Dammenslia tegnes av anerkjente A38 arkitekter og vil preges av moderne, vakker arkitektur.

Forventet salgsstart er vinteren 2023. Meld interesse under for å bli holdt oppdatert om utviklingen.

Sentralt

700 m til Lillestrøm stasjon.

Sykkelvennlig

Sykkelparkering, verksted.

Flotte grøntområder

Takterrasser, selvdyrking, plener, turstier.

Sosiale møteplasser

Trening, avslapping, fellesskap

Soverom

1 - 3

Om Dammenslia

Tomten består av to delfelt som vi ønsker å dele med to forskjellige bygningstypologier, med ulik arkitektonisk utforming, materialvalg og fargebruk. Dette gir god variasjon og egenart til de enkelte delområdene.

Punkthusene (CA) mot skjæringen i vest er fordelt på flere nivåer med store private og felles takterrasser. Det blir godt avstand mellom byggene for å slippe natur og sol inn til området, samt for å ivareta kvalitetene til omkringliggende bebyggelse så langt det lar seg gjøre. Det etableres en trinnløs forbindelse som en del av bebyggelsen hvor det legges opp til aktiviteter under tak, inne og ute. Her kan man f.eks. spille bordtennis, trene, jobbe eller ta en kopp kaffe. 

Det bueformede bygget i sør (CC) er utformet for å ivareta gjennomgående leiligheter hvor solen fra sør og vest slippes inn i leilighetene og i det store gårdsrommet hvor det også vil ivaretatt overvann og blågrønn struktur. 

Førstegangsetablerer under 34 vil få en forkjøpsrett. Dette for å gi de yngre en mulighet til å komme inn i boligmarkedet så nært Lillestrøm sentrum og for å skape en god variasjon av beboere innenfor området. 

Det vil legges stor vekt på variasjon i arkitektur og materialvalg, bokvaliteter og ikke minst sosial bærekraft.  Dammenslia vil bli et flott sted å bo i alle livsfaser. 

Meld interesse for å bli holdt oppdatert.

Alle illustrasjoner er foreløpige og ment som inspirasjon. Avvik vil forekomme når prosjektet utvikles og tar endelig form. 

youtube_video_preview

Idyllisk beliggenhet

Dammenslia ligger idyllisk til med utsikt over Nitelva med enkel gang- og sykkelavstand til sentrumsfunksjoner og togstasjon i Lillestrøm. I Lillestrøm finner du alt du trenger og litt til for føle at du bor urbant.

Aktuelt

  • I Dammenslia ønsker jeg meg...

  • Vi trenger hjelp! BarneBOeksperter søkes!

Meld interesse for prosjektet
 

Prosjektet utvikles i samarbeid med