bakke

Om boligtypene

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom i første salgstrinn får gode gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.

Strandlia vil ved ferdigstillelse bestå av 52 boliger fordelt på 5 ulike boligtyper med størrelser fra 128 - 200 kvm P-rom. Sportsbod og garasje kommer i tillegg. I første salgstrinn presenterer vi to lekre boligtyper. Se planløsning lenger ned. 


Pris fra

6.450.000

Soverom

4

Kvm.

128-165 kvm P-rom

Innflytting

Forventet innflytting fra høsten 2023

Utomhusplan

Første salgstrinn på Strandlia er gulmarkert i utomhusplanen under. Boligene får nydelig vestvendt beliggenhet og fine uteområder. 

En populær familiebolig 

Bolig 25-31: P-rom 128 kvm + sportsbod og garasje

Dette er en kjent og kjær boligmodell som vi har bygget mange ganger før. Boligen er innholdsrik med åpen stue og kjøkkendel, loftsstue, deilig flislagt bad i hver etasje. 

Her får du gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodplass. Solen kan nytes fra den herlige takterrassen, som er på hele 42 kvm! 

Fastpris! Pris fra kr. 6.450.000

En bolig med plass til et rikt familieliv

Bolig 19-24: P-rom 165 kvm + sportsbod og garasje

Med 4 soverom, to separate bad og eget gjeste WC er det god plass til hele familien i denne boligen. Trenger du hjemmekontor? Her kan ett av soverommene benyttes til dette formålet. Boligen har i tillegg et praktisk vaskerom med tilhørende bod for oppbevaring. 

Vi vet at gode og solrike uteplasser er viktig. I denne boligtypen er det balkong fra stue-kjøkkendel i tillegg til en herlig takterrasse på hele 51 kvm!

Pris fra kr. 8.450.000


Standard og leveranse

Boligene på Strandlia leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering. Det er  gjennomgående god kvalitet med blant annet: 

 • Lekker hvitpigmentert 3-stavs parkett
 • Kjøkken fra anerkjent leverandør med alle hvitevarer inkludert
 • Peisovn
 • Delikate flislagte baderom
 • Flislagt gang med garderobeløsning
 • Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning
 • Utgang til private og trivelige uteplasser
 • Solcellepanel og grønne tak
 • Garasje tilknyttet boligen
 • Elbil og -sykkellading utenfor den enkelte bolig
 • Boligene er energieffektive med karakter B.

Velg din stilretning

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger slettes ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Tilvalgsprosessen starter etter vedtatt byggestart.