bakke

Om boligtypene

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom på Strandlia får gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.

Strandlia vil ved ferdigstillelse bestå av 52 boliger fordelt på 5 ulike boligtyper med størrelser fra 162 - 245 kvm BRA inkludert sportsbod og garasje. Se planløsninger lenger ned. 

Utomhusplan

De første salgstrinn på Strandlia er gulmarkert i utomhusplanen under. Boligene får nydelig vestvendt beliggenhet og fine uteområder. Byggingen er i gang, klikk på lenken under for å se ledige boliger.

En stor og lekker bolig

Bolig 8-13 "Piggen": 245 kvm BRA inkludert sportsbod og garasje // P-rom 200 kvm 

I denne boligen får du plassen du trenger og god standard med lekre flislagte bad i hver etasje, 4 soverom, herlig oppholdsrom med store glassflater og loftsstue med utgang til takterrasse på hele 29 kvm.  Boligen har i tillegg utgang til en solrik uteplass fra oppholdsrom.

Boligen har en privat foreldresone med et stort luftig soverom med walk-in garderobe og bad. Boligen har også et praktisk gjestesoverom med tilgang til bad. Arealet er også ideelt for deg som ønsker en skjermet hjemmekontorløsning. I boligen finner du for øvrig vaskerom og gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning. 

God plass til parkering av bil i garasje og carport.


En flott bolig med stor fleksibilitet

Bolig 14-18 "Fjord": 225,5 kvm BRA inkludert sportsbod og garasje // P-rom 179,5 kvm 

Denne boligtypen har en luftig oppholdssone med store glassflater som gir rikt med lys. Det er utgang til solrik balkong fra stue/kjøkken. I tillegg har boligen en herlig takterrasse hvor man kan nyte de gode utsiktsforholdene. Boligen har pent flislagte bad i hver etasje, 4 soverom og både lofts- og kjellerstue. Her får alle i familien muligheten til å finne sin favorittplass. 

Boligen har stor fleksibilitet med egen inngang til underetasje. Etasjen er fullverdig med gang, bad, kjellerstue, soverom og praktisk bod/garderobe. Praktisk for deg med ungdommer i hus. 

Bilen parkerer du i egen garasje og på terreng utenfor boligen.

En populær familiebolig - utsolgt

Bolig 25-31 "Sollia": 162,5 kvm BRA inkludert sportsbod og garasje // P-rom 128,5 kvm 

Dette er en kjent og kjær boligmodell som vi har bygget mange ganger før. Boligen er innholdsrik med åpen stue og kjøkkendel, loftsstue, deilig flislagt bad i hver etasje. 

Her får du gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodplass. Solen kan nytes fra den herlige takterrassen, som er på hele 42 kvm! 


God plass og egen foreldresone

Bolig 32-35 "Garderåsen": 195 kvm BRA inkludert sportsbod og garasje // P-rom 153,5 kvm 

Boligen som går over 3 etasjer tilbyr god plass til hele familien. Fra inngangspartiet er det direkte inngang til vaskerom. Praktiske løsninger teller mye i en hektisk hverdag. Boligen er romslig med 4 soverom, 2 flotte, flislagte bad og et stort og luftig oppholdsareal. En herlig foreldresone med hovedsoverom, stor garderobeløsning og eget bad gir deg plassen du trenger.  

Boligen har i tillegg en stor og luftig takterrasse på 43 kvm. Her er det bare å nyte fritiden til det fulle! En bolig med plass til et rikt familieliv

Bolig 19-24 "Øyeren": 204,5 kvm BRA inkludert sportsbod og garasje // P-rom 165 kvm 

Med 4 soverom, to separate bad og eget gjeste WC er det god plass til hele familien i denne boligen. Trenger du hjemmekontor? Her kan ett av soverommene benyttes til dette formålet. Boligen har i tillegg et praktisk vaskerom med tilhørende bod for oppbevaring. 

Vi vet at gode og solrike uteplasser er viktig. I denne boligtypen er det balkong fra stue-kjøkkendel i tillegg til en herlig takterrasse på hele 51 kvm!Standard og leveranse

Boligene på Strandlia leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering. Det er  gjennomgående god kvalitet med blant annet: 

 • Lekker hvitpigmentert 3-stavs parkett
 • Kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med alle hvitevarer inkludert
 • Peisovn
 • Delikate flislagte baderom
 • Flislagt gang med garderobeløsning
 • Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning
 • Utgang til private og trivelige uteplasser
 • Solcellepanel og grønne tak
 • Garasje tilknyttet boligen
 • Elbil og -sykkellading utenfor den enkelte bolig
 • Boligene er energieffektive med karakter B.


Kontakt oss for en hyggelig boligprat! Thomas Johan Hagen

Mobil 951 34 707, E-post: thomas.johan@bakke-as.no

Velg din stilretning

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger slettes ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Tilvalgsprosessen starter etter vedtatt byggestart.