bakke

Vi lanserer Bakkestart!

Mange opplever i dag at det er vanskelig å få mulighet til å kjøpe sin egen bolig. Selv om du har god inntekt og betjeningsevnen i orden, har mange utfordringer med å stable nok penger på bena til å dekke egenkapitalkravet. Dette ønsker vi i Bakke å gjøre noe med og lanserer derfor Bakkestart.

- Sentrumshagen på Aurskog  er første prosjekt som tilbyr Bakkestart. Bakkestart er et spareprogram utviklet i samarbeid med Aurskog Sparebank. Du inngår en spareavtale med banken med et fast beløp i måneden. Beløpet, sammen med forventet verdistigning på boligen vil gi deg muligheten du trenger for å dekke egenkapitalkravet, forteller Helle Thorsdalen, salgssjef i Bakkegruppen. 

Helene Enger Skjønnhaug i Aurskog Sparebank bekrefter dette og sier at dette er et veldig godt initiativ Aurskog Sparebank gjerne vil være med på.  -Dette er helt i tråd med bankens fokus på sosial bærekraft der vi ønsker å bidra til at flest mulig skal kunne eie sin egen bolig, sier hun.

Bakkestart gjelder kun for et utvalg av boligene og bare i forbindelse med salgsstart. Det gjelder kun på salgsstart fordi det må være nok tid til at du kan spare opp nødvendig beløp for å kunne bidra til å dekke egenkapitalkravet.

Hvordan fungerer Bakkestart?

På salgsstart vil boligene med Bakkestart være tydelig merket med * i prislisten. Er du interessert i disse sender du inn kjøpetilbudskjema som vanlig, men legger inn et forbehold om Bakkestart. Deretter vil Aurskog Sparebank ta kontakt og avtale et møte der dere går igjennom spareplanen slik at du når minimum 5% egenkapital før overtakelse. Aurskog Sparebank vil videre følge boligkjøper opp under byggetiden slik at boligkjøper opplever god veiledning og trygghet i prosessen frem til overtakelse.

 Vi gleder oss til å lansere Sentrumshagen og har stor tro på at dette vil bli et viktig tilskudd til videre utvikling av Aursmoen og Aurskog, avslutter Helle.