bakke

Velkommen til Barnas Skidag i Marikollen!

Lørdag 4. mars arrangerer vi i Bakke Barnas Skidag i samarbeid med Marikollen. Vi deler ut 300 gratis skikort for at du skal få oppleve ekte lokal skiglede i det flotte familieanlegget i Marikollen!

I Bakke utvikler og bygger vi hjem du vil hjem til. Det betyr at vi også er opptatt av gode fritidstilbud rundt hjemmene. Mange er glade i å stå på ski og vi ønsker at flest mulig skal få oppleve ekte skiglede i nærmiljøet.

Marikollen ligger i Rælingen kommune. Alpinanlegget har to heiser, et skibånd og fire nedfarter. I tillegg kan de friste med JumpBag, grillhytter og en stor lavvo. Marikollen skal være et sted for hele familien. Det er derfor etablert et større område for familier med akebakke, båndheis og grillplasser. Vår egen Henrik Kristoffersen, som vokste opp i Marikollen Skisenter, mener at dette er verdens beste skianlegg!

Vi fortsetter fjorårets suksess og deler ut 300 gratis dagskort til både barn og voksne. Barn til og med 6 år kjører gratis i barnebakken og trenger ikke påmelding. Max 5 billetter per familie. Billettene gjelder kun 4. mars og deles ut etter "førstemann til mølla" prinsippet, så vær rask med å melde deg på! Bakken holder åpent fra kl 11-16, billettene må hentes mellom kl 1030 og 1300. 

Vi er opptatt av at alle skal ha en trygg dag i bakken. Alle må derfor kjøre med hjelm. Barn under 9 år må være i følge med en voksen. 

Er vi heldige, stikker den populære maskoten Bakkar innom og blir med på morsomme aktiviteter med barna!

ARRANGEMENTET ER FULLBOOKET OG DET ER DESSVERRE IKKE LENGER MULIG Å MELDE SEG PÅ.