bakke

Velkommen til Barnas Skidag i Marikollen!

Lørdag 9. mars arrangerer vi i Bakke Barnas Skidag i samarbeid med Marikollen. Vi deler ut 300 gratis skikort for at du skal få oppleve ekte lokal skiglede i det flotte familieanlegget i Marikollen!

I Bakke utvikler og bygger vi hjem du vil hjem til. Det betyr at vi også er opptatt av gode fritidstilbud rundt hjemmene. Mange er glade i å stå på ski og vi ønsker at flest mulig skal få oppleve ekte skiglede i nærmiljøet.

Marikollen Skisenter ligger i Rælingen kommune. Alpinanlegget har to heiser, et skibånd og fire nedfarter. I tillegg kan de friste med en fin park med flere elementer, grillhytter, kafe og en stor lavvo med servering. Marikollen er et sted for hele familien. Derfor er det etablert et større område for familier med akebakke, båndheis og grillplasser. Vår egen Henrik Kristoffersen vokste opp i Marikollen Skisenter, og mener dette er verdens beste skianlegg!

Vi fortsetter fjorårets suksess og deler ut 300 gratis dagskort til både barn og voksne. Om dere bare skal være i barneområdet så er det ikke behov for heiskort, men om dere ønsker å prøve de litt større bakkene med t-krok og skålheis så må dere melde dere på. Max 5 billetter pr familie. Billettene gjelder kun 9. mars og deles ut etter «førstemann til mølla»-prinsippet. Vær rask med å melde deg på! Anlegget holder åpent fra kl. 11-16, og billettene må hentes mellom kl. 1030-1300 foran kafeen.

Vi er opptatt av at alle skal ha en trygg dag i bakken. Alle må derfor kjøre med hjelm. Barn under 9 år må være i følge med en voksen.

Er vi heldige stikker den populære maskoten Bakkar innom og blir med på morsomme aktiviteter med barna.

Påmeldingsfrist: 08.03.2024 - 12:00

Startdato: 09.03.2024

Sluttdato: 09.03.2024

For mer informasjon:

Marikollen Skisenter, info@marikollen.no