bakke

Scoopr -din finansielle hjelper

I Bakke har vi inngått et samarbeid med Scoopr, som spesialiserer seg på å hjelpe deg med lån til kjøp av bolig, refinansiering og mellomfinansiering.

Vi forstår at prosessen med å skaffe finansiering for ditt nye hjem kan være kompleks og tidkrevende. Derfor ønsker vi å gjøre denne reisen så enkel og smidig som mulig for deg.

Scoopr skiller seg ut ved å gjøre hele jobben for deg når det kommer til å innhente tilbud om lån fra flere banker for å fremskaffe de beste betingelser og lånevilkår. 

Det beste av alt er at denne tjenesten er helt kostnadsfri for deg som kunde. Hos Scoopr blir du tildelt en dedikert rådgiver som vil følge deg gjennom hele prosessen, fra start til mål. Dette gir deg ikke bare trygghet, men også en personlig opplevelse som gjør at du kan føle deg ivaretatt underveis.

En av Scoopr's spesialiteter er å bistå kunder som har opplevd avslag andre steder. De jobber målrettet for å finne skreddersydde løsninger som passer dine økonomiske behov og utfordringer. Uansett hva din situasjon måtte være, står Scoopr klar til å gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg med å realisere dine boligplaner.