bakke

Offensive nyansettelser i Bakke Leiligheter

2020-10-27

Bakke Leiligheter AS satser offensivt gjennom å ansette Line Halvorsen Fielding og Henrik Benneche-Lønne som nye prosjektsjefer for henholdsvis utvikling og utbygging.

Line Halvorsen Fielding har mangeårig eiendomserfaring innen konsept- og prosjektutvikling samt prosjektledelse fra både inn- og utland. Hun begynte i Bakke Leiligheter etter å ha jobbet åtte år i Vedal Utvikling med prosjekt- og konseptutvikling samt akkvisisjon med hovedvekt på boliger. Før det var hun utviklingsdirektør hos Morgenstjernen Eiendom med ansvar for helse, Løkketangen senter og boligutvikling. Hennes første jobb, etter endt utdannelse som interiørarkitekt på University of Central England, var for Atle Brynestad med prosjektledelse og bygging av butikker, Glassverk og kjøpesentre i Norge og Skandinavia.

- Line er en av de absolutt dyktigste og mest erfarne konsept- og prosjektutviklerne i den norske eiendomsbransjen. Hun skal i Bakke Leiligheter blant annet være ansvarlig for utviklingen av Franzefossbyen i Sandvika/ på Hamang. Vi vil både i dette og andre prosjekter få stor glede av Lines meget brede og relevante erfaring samt hennes store interesse for byutvikling, arkitektur, bokvaliteter og steder der folk ferdes og samles i inn- og utland. Vi er derfor svært glade for at Line takket ja til tilbudet om å begynne hos oss, sier Merethe Danielsen, daglig leder i Bakke Leiligheter.

Line har også et stort engasjement innen frivillig arbeid og jobber på fritiden med rusmisbrukere på Marita-kafeen i Kvadraturen i Oslo. Hun sitter i styret for Marita Stiftelsen, og hun er også engasjert i forskjellig frivillig arbeid i andre deler av verden.

- Å være til stede i byer og på steder, observere, lytte og kjenne på stemningen, tror jeg at gjør meg bedre rustet til å utvikle gode steder å være - enten det er for de ressurssterke eller de ressurssvake. Derfor gleder jeg meg over den muligheten som jeg nå har fått i Bakke Leiligheter som ansvarlig for blant annet utviklingen av den spennende Franzefossbyen, sier Line Halvorsen Fielding.

Henrik Benneche-Lønne, som er ny prosjektsjef for utbygging i Bakke Leiligheter, kom til selskapet etter fem år i Backe Stor-Oslo AS. Som anleggsleder og prosjektleder bygget han der leiligheter og næringsbygg. Henrik har også, etter å ha studert til Sivilingeniør Bygg ved NTNU i Trondheim, jobbet fem år i Veidekke som prosjektingeniør og anleggsleder for flere leilighetsprosjekter. Han tok tilleggsutdannelse ved Handelshøyskolen BI (Bedriftsøkonomi) mens han var i Veidekke.

- Henrik får ansvaret for å fullføre utbyggingen av byggetrinn 1 på Skogmo Park på Jessheim. I tillegg skal han utvikle og planlegge de resterende byggetrinn som skal utføres i egenregi, samt følge disse til overlevering. Henriks 10-årige erfaring og kompetanse som anleggs- og prosjektleder fra flere store leilighetsprosjekter, vil være svært relevant og nyttig for oss. Vi ønsker ham derfor hjertelig velkommen til vårt team i Bakke Leiligheter, sier Merethe Danielsen.

- Bakke Leiligheter satser høyt fremover og har medarbeidere med omfattende erfaring og kompetanse i alle faser av et prosjekt. Suksesskriteriene ligger i en høyt motivert organisasjon som ønsker å bygge dette unge selskapet sammen til noe stort. Bakke Leiligheter er nyetablert som eget selskap med store ambisjoner for fremtiden med en stor tomtebank som skal utvikles og bygges de neste årene. Planene om ekspansjon og bygging i egenregi synes jeg at er veldig spennende å få være med og utvikle videre. Jeg syns også at det er spennende med egen kompetanseutvikling i og med at jeg nå har kommet inn på byggherresiden. Dette er bakgrunnen for at jeg ønsker å jobbe i selskapet, sier Henrik Benneche-Lønne.

Bakke Leiligheter har nå over 600 leiligheter i produksjon og planlegger overlevering av ca. 400 boliger i løpet av året. Selskapets utviklingsprosjekter har en samlet utviklingsverdi (ordrereserve) på 20 milliarder kroner. Bakke Leiligheter ble etablert ved årsskiftet 2019/ 2020 som en konsekvens av økt satsning på leilighetsprosjekter og et ønske om å rendyrke forretningsområder i konsernet Bakkegruppen.

Del artikkelen på Facebook