bakke

Helle Thorsdalen er ny salgssjef i Bakke

Bakke vokser og har tatt en strategisk beslutning om å etablere salg i eget hus. Helle Thorsdalen er ansatt for å lede satsingen. Hun kommer fra tilsvarende stilling i JM Norge hvor hun har vært ansvarlig for oppbygging av intern salgsorganisasjon.
-          Dette er en viktig milepæl i Bakkes historie. Vi ønsker å levere den beste kundereisen og mener det kun er mulig om vi eier hele prosessen selv. Helle har lang erfaring i å bygge opp salgsorganisasjon i eget hus og vil være en viktig brikke i dette arbeidet i Bakke, sier Morthen Bakke, konsernsjef i Bakkegruppen.
 -          Bakke er en av få aktører som er i ferd med å lykkes med full digitalisering av «forretningsprosessene» der kundens endringer og tilvalg sømløst er integrert med selve entreprisen slik at manuelle prosesser i entreprenørleddet blir svært redusert. Digitale løsninger for tilvalg benyttes av mange i dag, men få har tatt dette videre inn i den «industrielle» delen av et prosjekt. Hele oversikten over kjøps- og kundereisen vil kunden da ha i appen MinBakkebolig. Å lykkes med full digitalisering, er også en grunn til å ha hele verdikjeden – herunder salg i eget hus, forteller han videre.

Helle Thorsdalen har mer enn 20- års erfaring med boligsalg, både som megler og fra utbyggersiden. Hun er opptatt av at kunden skal føle seg ivaretatt hele veien og oppleve en helhetlig og forutsigbar kundereise.

-          Dette gleder jeg meg til. Bakke er et selskap med en veldig spennende utvikling som jeg har fulgt en stund. Selskapet utvikler og selger både småhus og større leilighetsprosjekter i eget hus. Måten selskapet er organisert på mener jeg er en viktig faktor for suksessen. Jeg ser virkelig frem til å bidra til å løfte kundefokuset enda mer, sier Helle. 

Med på laget har hun to prosjektselgere: Thomas Johan Hagen og Eskil Flakstad. Sistnevnte er også nyansatt og kommer fra Obos, før det Røisland & Co. 

Dette blir et meget kompetent lag som jeg gleder meg til å jobbe sammen med, sier Helle. 

Bakkegruppen AS ble etablert i 2003 og har siden vokst til et selskap med over 110 ansatte. Konsernet oppnådde i 2020 en omsetning på ca. 1,1 milliarder kroner. Bakkegruppen AS er delt i to forretningsområder med henholdsvis småhusvirksomheten Bakke AS lokalisert på Aurskog og Bakke Leiligheter AS som holder til på Skøyen i Oslo. Konsernet har en tomtebank på ca. 7.000 boliger, og er dermed blant de 10 største boligutviklerne i Norge.