bakke

Bakke tilbyr prosjektboliger

Et utfordrende boligmarked krever effektiv boligproduksjon. Vi i Bakke har lang erfaring fra eiendomsutvikling og kan tilby rask og effektiv boligproduksjon i våre produksjonslokaler på Aurskog. Vi tilbyr nøkkelferdige boliger med særdeles kort leveransetid.

Vi kan tilby kommunene på det sentrale østlandsområdet prisgunstige boliger som kan benyttes for flyktninger eller andre trengende. Dette forutsetter at kommunene stiller regulerte tomter til disposisjon og en hurtig prosess i alle ledd.

Et prisgunstig boligalternativ går ikke på kompromiss med kvalitet. Samtlige av våre boliger har god kvalitet og leveres komplett ved overlevering med hvitevarer, peisovn og ferdigplen. Boligene selges også i det åpne markedet og våre boligkjøpere kan flytte rett inn og begynne å bo fra første dag. 

Effektiv produksjon

Vi har lang erfaring som boligutvikler på det sentrale Østlandsområdet. Med vår egen elementfabrikk på Aurskog har vi hele verdikjeden i eget hus med full kontroll på produksjonsprosessen fra tegnebrett til nøkkelen står i døren. Vi benytter lokal arbeidskraft, lokale samarbeidspartnere og nordiske materialer.

Vi tilbyr feltutbygging på Østlandsområdet med en variert miks av boligmodeller fra rekkehus, kjedede boliger, eneboliger og leiligheter. Som et prisgunstig alternativ tilbyr vi blant annet leiligheter i 4- og 6-mannsbolig og effektive rekkehus over 2 plan. Se illustrasjoner og planløsninger lenger ned. 

Samarbeid?

Vi inngår gjerne samarbeid med kommunale og statlige aktører som Husbanken for boligproduksjon. Produksjonstid fra og med betongarbeider til innflyttingsklar bolig tar om lag 5 mnd.

For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder Didrik Røhmer i Bakke

Mobil: 909 59 613 // E-post: didrik@bakke-as.no

Leiligheter i 4- & 6-mannsbolig

Prisgunstige leiligheter i 4- & 6-mannsbolig med størrelser fra 44 kvm til 74 kvm BRA. Leilighetene har 1 til 3 soverom, terrasse og parkering i carport. Vi har lagt vekt på å skape moderne og funksjonelle boenheter som tilfredsstiller dagens krav til komfort og livsstil.

Kjøkken leveres fra HTH komplett med hvitevarer, slik at beboerne kan flytte rett inn uten å bekymre seg for ekstra kostnader. I tillegg vil 3- og 4-roms leilighetene bli utstyrt med peisovn.

Leilighetene i plan 1 er Husbanktilpasset. 

"Haukøy"

En effektiv boligmodell over 2 plan med garasje og tilhørende sportsbod, 3 soverom og åpen stue/kjøkkenløsning. Romslig balkong på 13 kvm. 

75,5 kvm P-rom // 101 kvm BRA

"Elvegård"

Et romslig rekkehus over 2 plan med garasje og tilhørende sportsbod, åpen stue/kjøkkenløsning og loftsstue. Flislagt bad i hver etasje, samt 4 soverom. Mulig å tilrettelegge for et femte soverom. 

Boligen er Husbanktilpasset.  

115 kvm P-rom // 149,5 kvm BRA

Bakke

Bakke ble etablert i 2002 og har i dag mer enn 170 ansatte og et årlig salg på 1,5 milliard kroner.

I Bakke skaper vi fremtidsorienterte nabolag der livskvalitet, trivsel og trygghet er bærende verdier. Som en av Norges største boligutviklere kan vi med stolthet si at vi står for kvalitet og etisk ­­­produksjon. Vi har kontroll på hele verdikjeden gjennom måten vi er organisert på.

Bakke er delt i to forretningsområder med henholdsvis småhusvirksomheten Bakke som er lokalisert på Aurskog med egen elementproduksjon, samt Bakke leiligheter som holder til på Skøyen i Oslo. 

Bakke planlegger å bygge mer enn 8.000 boliger de neste 10 - 15 årene. Frem til nå har selskapet bygget over 2.000 boliger, i all hovedsak på Romerike. Selskapets fremtidige vekst konsentreres til områder med stor tilvekst, der etterspørselen etter nye boliger er størst.