bakke

Bakke Leiligheter utvider entrepriseavdelingen

Bakke Leiligheter utvider satsningen på egen entrepriseavdeling og har nå styrket staben med ytterligere to prosjektsjefer for utbygging.

Jane Skjølås har over 20 års erfaring fra entreprenørbransjen. Jane er opprinnelig fra en gård på Toten, hvor hun er oppvokst med 5 søsken, men bor nå i Oslo. Hun startet som prosjektingeniør i 1998 og har siden jobbet både som anleggsleder og prosjektleder. Fra 2008 frem til 2022 har hun arbeidet med kalkulasjon og utvikling, de siste 10 årene som avdelingsleder for prosjektutvikling i Kruse Smith Entreprenør.

 Jane har lang erfaring fra gjennomføring, kalkulasjon og utvikling av mange ulike prosjekter, herunder både boliger, næringsbygg, sykehjem, flerbrukshaller, barnehage, kulturhus, kjøpesenter, skoler og hotell.

 «Jeg takker for tilliten, og ser frem til å ta fatt på en spennende reise sammen utrolig mange dyktige kolleger i Bakke Leiligheter. Jeg er motivert av den bredden Bakke Leiligheter representerer, både som eiendomsselskap og nå også som utbygger. Jeg oppfatter at Bakke Leiligheter er genuint opptatt av å opptre forutsigbart, ansvarlig og lojalt overfor sine samarbeidspartnere og kunder. Som jeg allerede har hørt bli sagt flere ganger er «vi er hel ved», det vil jeg gjerne bli en del av», sier Skjølås.

 Bjørn Magnus Stefansson er utdannet tømrermester, og har videreutdannet seg som sivilingeniør med master i prosjektledelse. Han er opprinnelig fra Island, men har valgt å bosette seg i Norge, hvor han har bodd de siste 12 årene.

 Bjørn Magnus har flere års erfaring innen entreprenørbransjen og har jobbet siste årene hos Skanska på større bolig- og næringsprosjekter. Tidligere har han jobbet hos AF Gruppen Entreprenør og Fredensborg Fritid som byggherre.

 «Bakke er et selskap med gode verdier og en spennende visjon. Jeg opplever Bakke Leiligheter som et foroverlent selskap i vekst, med spennende planer for fremtiden. Jeg har stor tro på at dette blir utfordrende, meningsfullt og gøy og gleder meg til å være med på denne reisen,» sier Stefansson.

 Daglig leder i Bakke Leiligheter, Arild Finstad, er fornøyd med de nye ansettelsene i selskapet.

 «Det er gledelig å oppleve at Bakke blir sett på som en attraktiv arbeidsgiver og vi er svært glade for å få med oss Jane og Bjørn Magnus på laget i Bakke Leiligheter. Med 2 nye prosjektsjefer for utbygging har vi nå fått på plass ledere for de nye byggeprosjektene vi planlegger byggestart på», sier Finstad.

 Ytterligere rekrutteringsplaner

 I tillegg til ovennevnte ansettelser planlegger Bakke Leiligheter ytterligere utvidelse av entrepriseavdelingen.

«Vi planlegger også for ansettelser av anleggsledere, prosjektledere og produksjonsledere til byggeplassene for våre kommende boligprosjekter. Dette rekrutteringsarbeidet vil starte rett etter sommerferien, og vil pågå utover høsten og vinteren 2023. Bakke Leiligheter har spennende fremtidsplaner og besitter en stor tomtebank som skal utvikles og bygges de neste årene», avslutter Finstad.