bakke
Logo

Nye herlige boliger på Fagerstrand, Nesodden kommer snart for salg. Utsikt, lys og luft er stikkord for disse boligene! Med Oslofjorden i front og skogen i bakkant er dette et fanstastisk sted å bo! 

Strandlia vil bebygges med lekre boliger med god standard i ulike størrelser og varianter. Store glassflater og takterrasser gir deg et herlig hjem du vil hjem til.

Boligene får en vestvendt beliggenhet, hvor flere får en nydelig utsikt utover fjorden. Det vil etableres store felles lekeplasser og trivelige uteområder for et hyggelig nabolag. 

Meld din interesse, så holder vi deg oppdatert.

Bo på Fagerstrand

Om du er på jakt etter en ny lettstelt bolig og et trygt og idyllisk boområde for deg og din familie, er Fagerstrand et utmerket valg. Her bor du i grønne omgivelser med umiddelbar nærhet til både skog og sjø. I nærmiljøet finner du grunnskoler, barnehager, dagligvareforretninger med mer.

Nærområdet byr på gode treningsmuligheter for den aktive. Her finnes kunstgressbane, flerbrukshall, skatehall, treningssenter, i tillegg til Fagerstrand idrettsforening. For deg som er glad i sjø og natur, er det bare å gå ut av døren og nyte de vakre omgivelsene på Fagerstrand.

Med bil er det kun 40 minutter til hovedstaden. Det er også kollektivforbindelser med buss og/eller båt inn til Oslo. 

Fagerstrand ligger plassert ved Oslofjorden, lengst syd på Nesodden i Akershus fylke. Området er et populært boområde, og det bor i overkant av 2 850 innbyggere her.

Innflytting

Under utvikling

Soverom

2-4

Kvm.

160-230

Skole

1 km

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Aktuelt

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss