bakke
Logo

Drømmer du om å bo sentralt, men fredelig?

I Moerveien, i hjertet av Ås sentrum, utvikler vi Fredheimkvartalet, et fremtidsrettet boligkvartal bestående av 129 leiligheter i varierende størrelse.

Fredheimkvartalet vil romme lune, gode hjem, sosiale møteplasser og en vakker, frodig gårdshage. Gjennom trivselskonseptet Bakkekontakt vil det aktivt legges til rette for aktivitet og sosialt samspill for beboere i alle aldre. 

Fredheimkvartalet vil få en urban identitet med service/handel på gateplan mot Moerveien. Prosjektet er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Lund+Slaatto Arkitekter. Vil du vite mer? Meld interesse, så holder vi deg oppdatert frem mot salgsstart.


Gode lys- og solforhold er alltid i fokus når vi utvikler nye boliger. På taket vil du finne grønne takhager og takterrasser hvor solen kan nytes fra morgen til kveld. 

Og - skulle du ønske deg deg en tur til hovedstaden ligger den bare 19 minutter unna med tog!

Mer sentralt enn dette blir det ikke - her er det bare 200 meter å gå til togstasjonen! Butikker og andre servicetilbud finner du rett utenfor døren, samtidig som området er omringet av idylliske og landlige omgivelser. 

Salgsstart

Vår 2023

Sentralt

200 m til Ås stasjon

Soverom

1-3

Dagligvarebutikk

100 m

Trivselskonsept

Gårdshage

Reisetid Oslo

19 min med tog

Aktuelt

  • 19 minutter - Ja til en effektiv hverdag!

  • Bakkekontakt - for din trivsel!

  • Møt arkitekten!

  • Håndverker'n - Et trivelig samlingspunkt med historisk sus

  • Nå har du mulighet til å påvirke hvordan Fredheimkvartalet skal bli!

  • Fredheimkvartalet tar vare på tradisjoner

youtube_video_preview

Om Området

Ås er et tettsted i Ås kommune og ligger 35 km sør for Oslo. Sentrum i Ås er lokalisert rundt togstasjonen. Når den nye Follobanen står klar i slutten av 2022 vil den bruke 19 minutter fra Ås til Oslo! 

I idylliske Ås har du naturen som nærmeste nabo. Landskapet kjennetegnes av langstrakte åkere og vakker natur. Her finner man også Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), som er kjent for sitt gode studentmiljø og sine vakre bygg og -omgivelser. Her vil du trives, enten du liker det urbane livet eller trives best i naturen!

I Ås sentrum finner man blant annet kulturhus, butikker, kjøpesenter og hyggelige spisesteder. Det er kort vel til både barnehage, barne- og ungdomsskole. Et godt sted å vokse opp - og et god sted å leve!

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss