bakke
Logo

I Moerveien, i hjertet av Ås sentrum, utvikler vi et fremtidsrettet boligkvartal bestående av ca 140 leiligheter i varierende størrelse. Fredheimkvartalet vil få en urban identitet med service/handel på gateplan mot Moerveien. 

Det nye boligkvartalet vil inneholde leiligheter med gode kvaliteter, alle med balkong eller uteplass. Her kommer også en hyggelig gårdshage og sosiale møteplasser, både ute og inne. Gjennom trivselskonseptet Bakkekontakt vil det legges til rette for aktivitet og sosialt samspill for beboere i alle aldre. 

Prosjektet er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Lund+Slaatto Arkitekter.

Vil du vite mer? Snart kommer vi med spennende nyheter om utviklingen av Fredheimkvartalet! Meld interesse, så holder vi deg oppdatert.


Gode lys- og solforhold er alltid i fokus når vi utvikler nye boliger. På taket vil du finne grønne takhager og takterrasser hvor solen kan nytes fra morgen til kveld. 

Mer sentralt enn dette blir det ikke - her er det bare 200 meter å gå til togstasjonen! Butikker og andre servicetilbud finner du rett utenfor døren, samtidig som området er omringet av idylliske og landlige omgivelser.


Salgsstart

1. kvartal 2023

Sentralt

200 m til Ås stasjon

Soverom

1-3

Dagligvarebutikk

100 m

Aktuelt

  • Bakkekontakt - for din trivsel!

  • Møt arkitekten!

  • Håndverker'n - Et trivelig samlingspunkt med historisk sus

  • Nå har du mulighet til å påvirke hvordan Fredheimkvartalet skal bli!

  • Fredheimkvartalet tar vare på tradisjoner

youtube_video_preview

Om Området

Ås er et tettsted i Ås kommune og ligger 35 km sør for Oslo. Sentrum i Ås er lokalisert rundt togstasjonen. Når den nye Follobanen står klar i slutten av 2022 vil den bruke 17 minutter fra Ås til Oslo! 

I idylliske Ås har du naturen som nærmeste nabo. Landskapet kjennetegnes av langstrakte åkere og vakker natur. Her finner man også Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), som er kjent for sitt gode studentmiljø og sine vakre bygg og -omgivelser. Her vil du trives, enten du liker det urbane livet eller trives best i naturen!

I Ås sentrum finner man blant annet kulturhus, butikker, kjøpesenter og hyggelige spisesteder. Det er kort vel til både barnehage, barne- og ungdomsskole. Et godt sted å vokse opp - og et god sted å leve!

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss