bakke

Endelig! Nå kommer straks rekkehusene for salg

I de eventyrlige omgivelsene på Fabeltunet ser vi frem til å snarlig lansere to flotte rekkehustyper som vil passe for både barnefamilier, førstegangsetablerere og de som er på jakt etter en mer lettstelt bolig.

Boliger for et allsidig liv

Rekkehusene på Fabeltunet er moderne to- og treetasjes boliger med smarte planløsninger. Boligene får god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett, lekkert flislagte bad  og kjøkken fra anerkjent leverandør. Integrerte hvitevarer er inkludert. Boligene får deilige uterom med balkong og/eller takterrasse. Bilen parkerer du i underjordisk garasjeanlegg, noe som sikrer et trygt og barnevennlig uteområde. 

Størrelser fra 103-131 kvm BRA // 3 soverom // solrike takterrasser // Komplett og nøkkelferdig leveranse // Pris fra kr. 4.695.000

Vakker fargepalett

Boligene kles i en lekker fargepalett som er nøye planlagt i samarbeid med fargeekspert Dagny Thurmann-Moe. 

"Fabeltunets fargepalett er utviklet av hensyn til flere aspekter. Vi ønsker oss et miljø som er godt å vokse opp i, godt å være i, som føles lunt og trygt i kombinasjon med moderne og interessant arkitektur. Prosjektet skiller seg ut fra mange andre, ved at det har en farge- og materialbruk med historisk og lokal forankring - fargene er varige og ikke en del av et trendblaff." Dagny Thurmann-Moe.

Fargepaletten henspeiler på farger med lange tradisjoner i Sørum. Dette er farger som er benyttet gjennom århundre på bygninger; hus, gårder, låver osv. Vi ønsker å skape et boligområde som tar med seg historien og legger til rette for gode nabolag og gode opplevelser fremover.

Velkommen til eventyrlige Fabeltunet!