bakke

Drømmen om ny bolig

Nytt kjøkken, nye flotte bad og egen uteplass. Det er deilig å nyte livet i en bolig som er helt ny! På Fabeltunet på Frogner kan du senke skuldrene og leve livet med de du er glad i. Her planlegges  lansering av nye flotte rekkehus med planløsninger tilpasset et godt familieliv. 

Størrelser fra 103-131 kvm BRA // 3 soverom // solrike takterrasser // Komplett og nøkkelferdig leveranse // Pris fra kr. 4.945.000

Vil du være med å velge bolig først? Meld din interesse i dag så sender vi deg prospekt og prisliste så snart det er klart.

Boliger for et allsidig liv

Rekkehusene på Fabeltunet er moderne to- og treetasjes boliger med smarte planløsninger. Boligene får god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett, lekkert flislagte bad  og kjøkken fra anerkjent leverandør. Integrerte hvitevarer er inkludert. Boligene får deilige uterom med balkong og/eller takterrasse. Bilen parkerer du i underjordisk garasjeanlegg, som sikrer et trygt og barnevennlig uteområde. 


Ingen grå hus

Boligene kles i en lekker fargepallett som er nøye planlagt i samarbeid med fargeekspert Dagny Thurmann-Moe. 

"Fabeltunets fargepalett er utviklet av hensyn til flere aspekter. Vi ønsker oss et miljø som er godt å vokse opp i, godt å være i, som føles lunt og trygt i kombinasjon med moderne og interessant arkitektur. Prosjektet skiller seg ut fra mange andre, ved at det har en farge- og materialbruk med historisk og lokal forankring - fargene er varige og ikke en del av et trendblaff." Dagny Thurmann-Moe.

Fargepaletten henspeiler på farger med lange tradisjoner i Sørum. Dette er farger som er benyttet gjennom århundre på bygninger; hus, gårder, låver osv. Vi ønsker å skape et boligområde som ikke er grått og trist, men tar med seg historien og legger til rette for gode nabolag og gode opplevelser fremover.

Velkommen til eventyrlige Fabeltunet!


Meld interesse for prosjektet