bakke

På utkikk etter et nytt sted å bo?

Denne boligen i Nannestad er innflyttingsklar nå🧡 Pris kr 4.890.000. Fleksibel overtakelsesdato om du trenger det. 🏡

🛌🏻 3-4 soverom (loftsstue eller soverom, valget er ditt)
☀️ Stor solrik takterrasse
🚗 Privat garasje i egen bolig
🔑 Komplett leveranse med hvitevarer, peisovn, ferdigplen
☘️ Energieffektiv bolig; lave månedlige bokostnader

Ring oss i dag for visning!

Thomas Johan Hagen M: 951 34 707 / E-post: thomas.johan@bakke-as.no 

Alt du trenger i nær avstand


Fra Bjørkeåsen er det kort vei til alt. For det første er det kun 10-12 min å kjøre til Gardermoen, for å sette Nannestad "på kartet". For det andre har du alt du trenger i gangavstand  i nærmiljøpet. Den nærmeste barnehagen ligger få meter fra Bjørkeåsen og den trivelige barneskolen ligger kun en rusletur unna. Det er både ungdomsskole og videregående skole i kort avstand.  Her ligger alt til rette for en enkel hverdagslogistikk :)


I Nannestad blir du del av et lite, oversiktlig lokalmiljø hvor innbyggerne setter pris på å slå av en prat med naboen. Hvor verdien av å inkludere andre har lang historie i skolene, fra de første trinnene og helt opp. Barna vil vokse opp i et sunt miljø i alle betydninger av ordet. Nannestad har god barnehagedekning og er kjent for et høyt fokus på et innovativt og fremtidsrettet skolemiljø.


Fritidstilbudene er mange og varierte, fra rendyrkede sportsaktiviteter til kor, dans og drama. Og både barn og voksne vil være omgitt av mennesker som ønsker det samme: å skape et nytt liv og bygge nye, gode relasjoner. Slikt blir det godt naboskap av.