bakke

Trening i det fri

Tenk å bo et sted hvor du kan kombinere trening og friluftsliv på en unik og inspirerende måte. På Fagerstrand på Nesodden finner du et idyllisk miljø der du kan nyte det vakre landskapet samtidig som du holder deg i form. Med skogen og fjorden som nærmeste nabo, vil du ha tilgang til et uendelig antall treningsmuligheter.

Et sprekt liv: Start morgenjoggeturen langs Oslofjorden, og deretter ta et forfriskende morgenbad. Eller hva med en rolig kanotur etterfulgt av en avslappende yogaøkt i skogen? Mulighetene er endeløse..

Lekre nye boliger: Vi er i full gang med byggingen av de nye fine boligene på Strandlia, Fagerstrand. De første spente boligkjøperne flytter inn rett over sommeren. Velg mellom ulike boligvarianter med god standard, store glassflater og herlige takterrasser. Boligene leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering med hvitevarer, peisovn og ferdigplen. 

Velkommen til Strandlia 🏃‍♀️⚽🧘

Innflytting

Forventet innflytting fra høsten 2023

Klikk deg inn og se nærmere på boligene 

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom på Strandlia får gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.


Meld interesse for prosjektet