bakke

Strandlia, vi har bygget her tidligere

Snart er tiden inne for at det populære boligområdet Strandlia på Fagerstrand skal utvides med del 2. Boligprosjektet blir et attraktivt og grønt prosjekt med varierende møteplasser og fine utsikter. Møteplassene tilrettelegges for barn, ungdommer og voksne.

Den første boligene vi i Bakke utviklet og bygget på Strandlia stod ferdig i 2017. Nabolaget har allerede rukket å bli et populært og trivelig boligområde. Vi har snakket med Tor Stian Hauge, som er leder i sameiet Strandlia 1. Han forteller oss at dette er et sted der folk trives med å bo. Nærhet til sjøen, et rolig nabolag og moderne boliger er ting han trekker frem som det mest positive ved området. Han forteller at Strandlia har blitt et trivelig sted å bo. Det er variasjon i alder blant beboerne. En blanding av småbarnsfamilier og eldre, gjør at boligfeltet har en god miks med et godt og trygt bomiljø.

"Man bor landlig og fint her ute ved fjorden, samtidig som det er relativt kort vei til Oslo med bil", Tor Stian Hauge.

De fleste av beboerne som jobber i Oslo parkerer ved Tusenfryd eller Frogn pendlerparkering for å ta buss inn til hovedstaden. Andre velger å ta buss mot Nesoddtangen og ferga inn til sentrum.

Tor Stian sier også at han setter pris på å bo i en ny bolig. – Boligene fra Bakke har en god planløsning, de er moderne og gode å bo i. Har det dukket opp noen små ting underveis har det raskt blitt tatt tak i, så opplevelsen av å flytte til en ny bolig har vært utelukkende positiv, kan han fortelle.

Kortreist kvalitet

Visste du at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Boligene på Strandlia leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert innkjøring. Boligene får grønne tak og solcellepaneler og det tilrettelegges for både elbil og -sykkellading utenfor den enkelte bolig. Her kan du flytte inn og begynne å bo fra første stund.