bakke

Nye boliger ved Oslofjorden

Vi er i full gang med byggingen av de nye fine boligene på Strandlia, Fagerstrand, Nesodden. De første spente boligkjøperne flytter inn rett over sommeren. Utsikt, lys og luft er stikkord her. Med Oslofjorden i front og skogen i bakkant er dette et fantastisk sted å bo!

Fantastisk badeplass i nærområdet: Rett nedenfor bebyggelsen på Strandlia finner vi Fagerstrand badeplass. Strandlinjen er ca 300 meter lang og er Nesoddens største sandstrand. Denne flotte badestranda er populær for både liten og stor.

Opplev fjorden med kajakk: Nesodden kajakklubb holder til i området. Hva er vel bedre enn å kunne ta en padletur på Oslofjorden, rett utenfor sin egen stuedør? Dette er rett og slett et privilegium av de sjeldne for de som bor på Strandlia.

Lekre nye boliger: Velg mellom ulike boligvarianter med god standard, store glassflater og herlige takterrasser. Boligene leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering med hvitevarer, peisovn og ferdigplen.

Velkommen til Strandlia 🏊‍♀️


Innflytting

Forventet innflytting fra høsten 2023

Klikk deg inn og se nærmere på boligene 

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom på Strandlia får gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.


Meld interesse for prosjektet