bakke

Fra hektisk byliv til Fagerstrand ved Oslofjorden

Drømmer du om å komme deg bort fra et stressende liv i storbyen? Ønsker du deg et roligere liv i ny bolig hvor du kan puste ut og nyte livet? Da er Fagerstrand på Nesodden stedet for deg. Fagerstrand ligger idyllisk til ved Oslofjorden og er omgitt av skogkledde åser og vakre strender. Her kan du virkelig få kontakt med naturen og oppleve den fantastiske Oslofjorden på sitt beste.

En herlig beliggenhet: Fagerstrand og Nesodden generelt er kjent som et trivelig og kulturelt boområde. Her får du og din familie alt dere trenger for å leve det gode liv. Skulle du savne byens pulserende liv, er Oslo sentrum en båttur eller biltur unna.

Lekre nye boliger: Vi er i full gang med byggingen av de nye fine boligene på Strandlia, Fagerstrand. De første spente boligkjøperne flytter inn nå i høst. Velg mellom ulike boligvarianter med god standard, store glassflater og herlige takterrasser. Boligene leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering med hvitevarer, peisovn og ferdigplen.

Velkommen til Strandlia 💚

Innflytting

Forventet innflytting fra høsten 2023

Klikk deg inn og se nærmere på boligene 

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom på Strandlia får gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.


Meld interesse for prosjektet