bakke

Det gode familieliv på Fagerstrand


Velkommen til Fagerstrand på Nesodden, et fantastisk sted å skape et godt familieliv! Her kan du og dine barn nyte en trygg og sosial oppvekst i vakker natur med Oslofjorden i umiddelbar nærhet. Med flotte tur- og sykkelruter langs kysten og gjennom skogen, samt herlige badeplasser og organiserte aktiviteter for barn i alle aldre, vil dere finne massevis av muligheter for å trives og vokse sammen som familie.

Vi er nå i full gang med å bygge de nye lekre boligene på Strandlia, Fagerstrand, og mange har allerede flyttet inn i sin splitter nye bolig. Du kan velge mellom ulike boligvarianter med god standard, store glassflater og herlige takterrasser. Boligene leveres komplett og innflyttingsklare med hvitevarer, peisovn og ferdigplen. Vi er sikre på at du og din familie vil føle dere hjemme og trives på Strandlia💕

Innflytting

Fra august salgstrinn 3

Klikk deg inn og se nærmere på boligene 

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom på Strandlia får gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.


Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Meld interesse for prosjektet