bakke
Logo

Boligprosjektet Skogmo Park ligger i et av Jessheims mest populære boligområder - det er solrikt, rolig og naturnært, men bare 500 meter fra sentrum og togstasjonen.

Innflyttingsklare 4-roms leiligheter / Pris fra 4 590 000,-

Ferdigstilte boliger / Hvitevarer inkl. / Balkong eller terrasse / Ekstra takhøyde / Vannbåren gulvvarme / Balansert ventilasjon / Store vindusflater /

Sigdal kjøkken / Heis / Garasjeanlegg / Egen sportsbod / Sykkel- og smørebod 

Besøk oss på visning og se hvor flott det har blitt!

VELKOMMEN TIL VISNING!

I Skogmo Park kan du nå booke privatvisninger med oss. Dette gjør du ved å klikke på «book visning». Her vil du se oversikt over ledige tidspunkter.

Dersom noen av de aktuelle tidspunktene ikke skulle passe, er du velkommen til å ta direkte kontakt, så finner vi et annet tidspunkt – Eskil Flakstad. Telefon: 928 07 749, e-post: eskil@bakke-as.no.

Adresse: Fjellvegen 26, Jessheim

Vi følger naturligvis alle smittevernsrestriksjoner ved våre visninger. Du kan være sikker på at vi tar din og vår sikkerhet på alvor. Velkommen til en trygg visning på Skogmo Park.

Velkommen til Skogmo Park


Jessheims beste beliggenhet?

Rett utenfor døra finner du rekreasjonsområder med skiløyper, joggeløyper og trivelige turstier. Jessheims sentrum ligger bare en kort rusletur unna. 

Leilighetene leveres med kjøkkeninnredning fra Sigdal, hvitevarer fra Electrolux, vannbåren gulvvarme og deilige balkonger eller private takterrasser. 

Innflytting

Innflyttingsklart

Et bredt utvalg leiligheter

Leilighetene er utformet for å passe alle. Ved å organisere bygningene i åpne kvartaler, spiller vi på referanser til det urbane samtidig som boligene får kontakt til de vakre omgivelsene. Leilighetene har ekstra takhøyde.

Byliv og naturopplevelser

Da vi ble tildelt oppdraget Skogmo Park, ønsket vi å skape et unikt prosjekt med forankring i beliggenheten mellom byen og marka. Målet var har vært å skape noe nytt, et bomiljø med høy kvalitet og spennende materialer og utforming i en av Norges raskest voksende byer.

Kiwi Gystad
100 m

Buss
400 m

Barnehage
600 m

Skogmo skole
1,1 km

Meld interesse for prosjektet
 

Meglerinformasjon kommer