bakke

Leiligheter du kan flytte inn i allerede til sommeren!

Mulighet for takterrasser med fantastisk utsikt. Gunstig Husbankfinansiering.

På Skogmo Park bor du kun 500 m fra toget og Jessheim sentrum, samtidig stille og rolig tett på skogen. Hus B er innflyttingsklart allerede fra juni 2021. Alle leilighetene er godkjent for finansiering i Husbanken.

Noen utvalgte leiligheter: 

B403 

En romslig 4-roms leilighet med stor privat  takterrasse på hele 63 kvm. og balkong på 15 kvm., 3 soverom/ hjemmekontor,  flislagt bad og innendørs parkering.  

B110

En smart 4-roms leilighet med deilig markterrasse, 3 soverom/ hjemmekontor, flislagt bad, gjestetoalett og innendørs parkering. 

Om Skogmo Park Hus B

Skogmo Park vil bestå av vakre gårdstun med unike kvaliteter og egenskaper. Hus B ligger i det som kalles Epletunet som er inspirert av temaet gårdstun og skog.  Uterommet får en myk og innbydende utformingen med frodige staudebed, bærbusker og frukttrær. Fasadene kles utvendig med vakker tegl, trepanel og fasadeplater.

Store vindusflater og åpne balkonger slipper inn godt, naturlig lys. 

Boligene innredes med lys og delikat hvitpigmentert eikeparkett, kjøkkeninnreding fra Sigdal Horisont og hvitevarer fra Electrolux. Badene leveres flislagt med varme i gulv. Flere av leilighetene får separat gjestetoalett eller to bad. 

Parkering gjør du trygt i byggets kjeller som også vil romme en sportsbod til hver boenhet beregnet til lagring av bildekk, sykler, utemøbler og lignende.

Som en ekstra kvalitet tilbyr vi et hobbyrom/smørebod i p-kjeller som kan benyttes av beboerne.