bakke

Nyt sommeren på stor, privat takterrasse!

Sol og sommer venter rundt neste sving. I hus B har vi tre lekre leiligheter med store, private takterrasser. Her ligger alt til rette for å nye livet NÅ.

På Skogmo Park bor du kun 500 m fra toget og Jessheim sentrum, samtidig stille og rolig, tett på skogen og turområder.

Leilighetene har god standard med ekstra takhøyde som virkelig gir en deilig romfølelse. Kjøkkeninnredning er fra Sigdal, hvitevarer fra Electrolux.  Du får i tillegg behagelig, vannbåren gulvvarme og deilig, romslig balkonger eller privat takterrasse. 

Book tid for privatvisning.

Alle leilighetene har 3 soverom som du selv velger hvordan du vil bruke. Kanskje ønsker du å benytte et av rommene til hjemmekontor

Se leilighetene, planløsninger og priser her.

På Skogmo Park får du også en felles sykkel-/smørebod som gjør det enkelt å vedlikeholde det du trenger for å kunne drive med favoritthobbyen. 

Pris

Fra 6 290 000

Soverom

3

Kvm.

86 kvm.

Innflytting

Innflyttingsklare 

Eksempel B403 

En romslig 4-roms leilighet med stor privat  takterrasse på hele 63 kvm. og balkong på 15 kvm., 3 soverom/ hjemmekontor,  flislagt bad og innendørs parkering.  

Om Skogmo Park

Skogmo Park vil bestå av vakre gårdstun med unike kvaliteter og egenskaper, inspirert av temaet gårdstun og skog.  Uterommet får en myk og innbydende utformingen med frodige staudebed, bærbusker og frukttrær. Fasadene kles utvendig med vakker tegl, trepanel og fasadeplater. 

Store vindusflater og åpne balkonger slipper inn godt, naturlig lys. 

Boligene innredes med lys og delikat hvitpigmentert eikeparkett, kjøkkeninnredning fra Sigdal Horisont og hvitevarer fra Electrolux. Badene leveres flislagt med varme i gulv. Flere av leilighetene får separat gjestetoalett eller to bad. 

Parkering gjør du trygt i byggets kjeller som også vil romme en sportsbod til hver boenhet beregnet til lagring av bildekk, sykler, utemøbler og lignende.

Som en ekstra kvalitet tilbyr vi et hobbyrom/smørebod i p-kjeller som kan benyttes av beboerne.

Book tid for privatvisning.