bakke

Hva skal det nye nabolaget hete? Vi trenger din hjelp!

På Orderudjordet i Sørumsand utvikler vi et nytt nabolag bestående av energieffektive leiligheter med god bokvalitet. Med flotte uteområder tilrettelagt for aktivitet, trivsel og gode møteplasser blir dette et godt sted å bo. Nå trenger vi din hjelp til å gi dette nye nabolaget et navn!

Boligprosjektet vil bestå av flere leilighetsbygg som omringer trivelige fellesarealer. Her kan beboere samles rundt dyrking i parsellhager, sittegrupper, trimområder og lekeplasser for barn. Byggenes uttrykk og farger har hentet inspirasjon fra åkerlandskap og natur. 

Området ligger i solrike, idylliske omgivelser med gangavstand til Sørumsand sentrum og togstasjon. Selv om tog og bil tar deg raskt til både Lillestrøm, Jessheim, Gardermoen og Oslo, finner du det meste du trenger i umiddelbar nærhet i trivelige Sørumsand.  

Gjennom trivselskonseptet Bakkekontakt vil vi legge til rette for trivsel og trygghet for beboere i alle aldre. 

Kriterier

Vi ønsker oss et prosjektnavn som gjenspeiler et hjem du vil hjem til. Det kan gjerne ha historisk karakter fra området eller hente inspirasjon fra området rundt eller naturen. Det er ønskelig med et norsk navn. Navnet bør være lett forståelig, enkelt å uttale og ha god lesbarhet. Alle forslag blir vurdert. Vi oppfordrer folk til å la kreativiteten blomstre!

Hvordan delta?

Hver deltaker kan sende inn flere forslag. Frist for innsendelse av forslag er
15. september. Vinneren mottar et gavekort på kr 2.000 fra Ditt Gavekort.

Fyll ut ditt navneforslag i skjemaet under.