bakke

Funkeltoppen

2020-06-01
Et nytt trivelig delfelt på Granåstoppen. Her finner du 2 flotte boligmodeller med god plass til hele familien.

Velkommen til Funkeltoppen - nytt salgstrinn på Granåstoppen er nå i salg!

Alle boligene har solrike uteplasser og flere av disse får nydelig utsikt utover Fetsund. 

Boligene leveres hundre prosent nøkkelferdig med hvitevarer, private uteplasser og ferdigplen inkludert.


Med plass til det meste

På Granåstoppen kan du nå kjøpe en splitter ny bolig med flott plassering på feltet. Boligene ligger vendt ut mot Fetsund og får en flott utsikt utover landskapet. Med solrik takterrasse og en boligstørrelse på hele 193 kvm BRA, får du plass til hele familien! Boligen får praktisk sportsbod og garasje integrert i boligen.

Her får du mange og gode løsninger med lekkert bad og separat vaskerom i boligens første etasje, egen foreldresone med walk-in-closet og lys og åpen stue-kjøkken løsning for å nevne noe.

Stor bolig med unik takhøyde

Disse boligene leveres med hvitmalte vegger, trestavs hvitpigmentert eikeparkett og lister i samme utførelse. Det blir mye lys fra store glassflater og fra stuen er det dør ut til gressplen, sol og utsikt. Her får du en unik takhøyde i stue/kjøkkenløsningen.

En populær boligmodell

Denne boligen er et ypperlig valg for deg som vil ha en ny lekker bolig med gode løsninger. Husene leveres nøkkelferdige med ferdigplen og terrasse, med bod og garasje integrert i boligen.

Arkitekturen er moderne med fleksible planløsninger som gjør at du kan velge mellom tre eller fire soverom eller en variant med to stuer og to bad. I deler av annen etasje er det ekstra god takhøyde og store vinduer, som gir en helt spesiell og luftig romfølelse.

Her kan du flytte rett inn i en splitter ny bolig og nyte fra dag én. Boligtypen er på 137 kvm inkl. sportsbod og garasje.