bakke

Bakkekontakt - For din trivsel!

Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt! Derfor «bakker vi opp» med et sosialt trivselsverktøy slik at naboer på Fabeltunet enklere kan møtes, dele og lære av hverandre.

For oss er det viktig å legge til rette for god trivsel og livskvalitet. I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet blant beboerne.

I tillegg tilbyr vi gjennom Bakkekontakt unike lokale tjenestetilbud og rabatter fra  nærmiljøet rundt Fabeltunet, for at du skal føle deg ekstra heldig, trygg og hjemme - til og med før du flytter inn!

"Ikke alle har like lett for å ringe på hos naboen og invitere på en kopp kaffe. Da er Bakkekontakt et flott sosialt opplegg. Jeg har meldt meg på flere arrangementer og gleder meg til kontakt med nye naboer. Jeg trengte virkelig dette dyttet." Beboer på Fabeltunet

På Fabeltunet har flere av beboerne allerede meldt seg som hjelpsomme naboer. De kan hjelpe til med både hundelufting, skredder/søm, sykkel, bil og trening.

På selveste Sankthansaften arrangerte vi en bli kjent fest for boligkjøperne på Fabeltunet. Dette arrangementet er det første i rekken av kommende arrangementer i regi av Bakkekontakt. Les om arrangementet her.

Før jul samlet vi både beboere, boligkjøpere og naboer til en stemningsfull julegrantenning på Fabeltunet. Av kommende aktiviteter er det utover våren og sommeren planlagt "Bobler og boblejakke", utekino og gartnerkurs. Å bli kjent med naboene sine er en viktig kilde til trivsel!

På Fabeltunet har vi også et eget delerom hvor beboerne gratis kan låne verktøy, utstyr og elsykler!