bakke

Vær smart, tenk nytt

2020-04-15
Det er mange fordeler med å kjøpe nytt, les mer her.

Lave omkostninger

Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en ny bolig framfor brukt betaler du dokument avgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften
kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger.


Forutsigbarhet og garanti

Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må budstadoppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig.


Bedre standard og mindre vedlikehold

Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.


Det er alltid smart å starte med blanke ark

Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen!

Ny bolig - en god løsning

I nye boliger benyttes det energiøkonomiske og klimavennlige løsninger for oppvarming, isolasjon og bygningsmaterialer. Strenge krav til isolering blir synlig på strømregningen. Alle våre boliger produseres i et tørt og kontrollert miljø i vår elemenfabrikk på Aurskog. Her kjøper du en kortreist kvalitetsbolig som er bra for miljøet.