Nedre Romerike

Vi tilbyr nøkkelferdige hus og leiligheter hvor du som boligkjøper kan flytte rett inn og begynne å bo fra første dag

 
I salg

Elvenglia

Kjeller, Nedre Romerike
I Elvengvegen på Kjeller ved Lillestrøm utvikler vi et nytt trivelig nabolag i naturskjønne omgivelser. Her finner du Elvenglia, et boligprosjekt med flotte rekkehus med gode kvaliteter. Området er perfekt for barnefamilier med eng og naturlandskap utenfor døren og gode skoler og barnehager i rusleavstand unna. Rekkehusene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i egen garasje eller carport. Velkommen til Elvenglia!
I salg

Smestadtunet

Rælingen, Nedre Romerike
På Hektneråsen i Rælingen, kun 10 minutter fra Lillestrøm utvikler vi Smestadtunet. Flotte rekkehus og townhouse i naturskjønne omgivelser med kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon. 
I salg

Fabeltunet

Frogner, Nedre Romerike
På Frogner i Lillestrøm kommune utvikler vi en nytt boligområde i eventyrlige omgivelser - midt mellom Oslo og Gardermoen. Det heter Fabeltunet og vil bestå av både rekkehus og leiligheter. Først ut er leiligheter som vi nå har for salg. Innflytting fra 2023.
I salg

Linjekvartalet, Sørumsand

Sørumsand, Nedre Romerike
I hjertet av Sørumsand finner du Linjekvartalet. Et spennende bygg med flotte leiligheter. Gulvvarme, deilige balkonger og inkluderte hvitevarer. Gunstige finansieringsmuligheter i Husbanken
I salg

Berger Hage, Skårer

Lørenskog, Nedre Romerike
Lekre leiligheter med hvitevarer inkludert, gulvvarme, store vindusflater og deilige balkonger. Berger Hage består av flotte hus med moderne arkitektur som omkranser lyse og luftige fellesområder.
I salg

Eikelundveien, Kjeller

Kjeller, Nedre Romerike
På Kjeller ved Lillestrøm bygger vi boligprosjektet Eikelundveien som består av flotte kjedede boliger, rekkehus og eneboliger med et spennende funkispreg.
I salg

Granåstoppen, Fetsund

Fetsund, Nedre Romerike
Innholdsrike rekkehus og kjedede boliger i naturskjønne omgivelser, kun 20 minutters togtur unna Oslo.
Utsolgt

Skoglia Kruttverket

Nittedal, Nedre Romerike
Leiligheter i idylliske omgivelser. Prosjektet er nå overlevert og ferdigstilt