Flere av Rykkinntoppens beboere vil kunne nyte sjø og grønne åser fra sin private balkong eller takterrasse.

Samtlige boliger får tilgang til heis og enkelte av disse også mulighet for kjøp av egen parkeringsplass. Her kan du kjøre bilen inn i garasjen, ta heisen opp og nyte noe godt å drikke i fred og ro, mens ettermiddagssolen fyller uteplassen din.

Med skogen som nærmeste nabo

Rykkinntoppen ligger skjermet for støy helt oppe på toppen, øverst i Rykkinnveien. Sammen med FRAM-senteret skaper bebyggelsen et hyggelig tun med utsikt, benker og beplantning.

Fra boligen tar heisen deg ned i p-kjeller eller på bakkeplan, hvor du kan rusle direkte ut på tunet. Skal du ut på farten er det ikke noe problem om du ikke kjører bil. Bussen stopper like ved boligen og tar deg til Rykkinn senter og dagligvareforretning. På få minutter kan du rusle eller ta bussen ned til butikken.

Er du av den aktive typen er det ikke langt til en rekke sportsaktiviteter. Det finnes både tennisbaner, svømmehall og golfbane i nærheten.

Alt du trenger i nærheten

Rykkinntoppen er behagelig tilbaketrukket og har umiddelbar nærhet til et fantastisk naturområde. Her finnes turstier i øst og vest, for ikke å nevne nord.

Fra din nye bolig kan du for eksempel gå gjennom skogen til Gullhaug og videre til Bærums Verk. Setter du kursen mot nord kan du legge turen over toppen på Eineåsen. Her får du fantastisk utsikt over Gommerud og Indre Oslofjord som belønning, før du kan snu eller ta turen videre inn i marka.

Det fantastiske løypenettverket som brer seg innover i marka består av både skogsbilveier og stier, så her finner alle noe de trives med. Lysløypa som egner seg ypperlig til både sykkel-, fot-, og skiturer starter på tomten Rykkinntoppen, så her er du faktisk i skogen rundt 60 sekunder etter at heisen stopper på bakkeplan.

Rykkinntoppen - Toppen av lykke