I skogslinjen på Rykkinntoppen skal det oppføres to bygninger som skal huse noen av de flotteste og mest moderne leilighetene Rykkinn har å by på. Prosjektet bygges rundt det eksisterende Unicare FRAM-senteret.

Vi ønsker trygge visninger under koronautbruddet og ber deg vennligst om å  ta direkte kontakt med megler for å melde deg på visning.

Velkommen på visning!

Du kan lese mer om trygge visninger her.

 

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Trygghetsgaranti

I dagens situasjon kan mange oppleve usikkerhet rundt egen økonomi. Usikkerheten kan medføre at man ikke tør å realisere drømmen om ny bolig. Vi i Bakke ønsker at du som boligkjøper skal slippe den bekymringen.

Vi lanserer derfor Trygghetsgarantien som gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode. I tillegg gir den deg trygghet for at du får solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikring.

Panoramautsikt

Flere av leilighetene får en fantastisk utsikt! Her kan du hvile øyet utover frodig landskap helt ut til fjorden. Dette er kanskje Rykkinns beste utsikt!

Gunstig Husbankfinansierte leiligheter

Rykkinntoppen tilbyr Husbankfinansiering på de fleste leilighetene under 90 kvm. Dette gir deg som boligkjøper både lave og forutsigbare månedlige bokostnader.

Livet på høyden

I den solfylte hellinga blir det utsikt over det flotte området. Rykkinntoppen er stedet der du ikke trenger å velge mellom naturens avslappende egenskaper og tilbudet i Rykkinn.

Velg mellom 2- til 4-roms leiligheter fra 57-109 kvm BRA.

For å bo på Rykkinntoppen må du være over 60 år eller ha et særskilt behov. Kontakt oss for mer informasjon.