Velkommen til solrike Rykkinntoppen – splitter nye leiligheter i skogkanten på Rykkinn. Vi er i gang med siste innspurt i salgsprosessen og det gjenstår kun få boliger. For å bo på Rykkinntoppen må du være over 60 år eller ha et særskilt behov. Kontakt oss for mer informasjon.

Har du finnet din drømmebolig på Rykkinntoppen? Da er det bare å flytte inn.

Priser fra: 3 650 000,-

Kvm: 57-117,5

Soverom: 1 og 3

Adresse: Rykkinnveien 100

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Innflytningsklare leiligheter

Vi har både 2- og 4-roms leiligheter ledig med gulvvarme, hvitevarer og private uteplasser inkludert. Dette er relativt store leiligheter som byr på mye stue/kjøkkenplass, med store vindusflater som gir rikelig med naturlig belysning inn i boligene.

Boligene er tegnet av Meinich Arkitekter med moderne og smarte planløsninger etter de siste forskrifter, blant annet åpen kjøkkenløsning som strekker seg ut gjennom stuen og videre til terrassen. Her er det god lagringsplass, alt med mål om en enkel og stressfri hverdag for alle.
Det er selvfølgelig heis til alle etasjer og egen parkeringskjeller hvor du kan parkere bilen tørt.

Nyt beliggenheten

Rykkinntoppen ligger skjermet for støy helt oppe på toppen, øverst i Rykkinnveien. Sammen med FRAM-senteret skaper bebyggelsen et hyggelig tun med utsikt, benker og beplantning.

Rykkinntoppen er behagelig tilbaketrukket og har umiddelbar nærhet til et fantastisk naturområde. Fra din nye bolig kan du gå gjennom skogen til Gullhaug og videre til Bærums Verk. Det fantastiske løypenettverket som brer seg innover i marka består av både skogsbilveier og stier. Lysløypa som egner seg ypperlig til både sykkel-, fot-, og skiturer starter på tomten så her kan du gå rett fra tomten og inn i skogen.

Fra tomten bruker du snaue 5 minutter med bil til Rykkinn Senter med 38 butikker. Her finner alt fra elektronikk- og klesbutikker til bank, frisør og apotek.

Det er smart å kjøpe nytt

Ved å kjøpe ny bolig eller bolig under oppføring beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien - og dette sparer du mye på. Kjøper du brukt bolig betaler du dokumentavgift på hele boligens verdi.

Ved kjøp av ny bolig har du også en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. Du får en høyere byggteknisk standard enn for bare noen år siden og det holdes befaringer før, ved og et år etter overtagelse for at eventuelle feil skal bli avdekket og rettet opp. Vi har også utviklet en trygghetsgaranti for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger.

Her kan du søke om Husbankfinansiering for alle leilighetene under 90 kvm.

I tillegg til dette kan du bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det du har lyst til.

Start dialogen med oss

Ønsker du å flytte nå, til året - eller kanskje om 3 år? Vil vi gjerne at du starter en dialog med oss. Det er ingenting i veien for å stille spørsmål og våre meglere vil mer enn gjerne hjelpe deg så godt de kan.