I det vakre kulturlandskapet på Kjeller bygger vi Eikelundveien - et boligprosjekt som har fått samme navn som en av de nye gateadressene på området. Vi tilbyr både rekkehus og kjedede boliger i ulike størrelser og varianter, alle med et moderne funkispreg.

Når beliggenheten teller

Boligene i Eikelundveien bygges trinnvis oppover i åsen på Kjeller og flere av boligene får nydelig utsikt utover de idylliske omgivelsene med de grønne åser, Nitelva som renner sakte forbi og det åpne området som definerer Kjeller flyplass.

Området er trygt og barnevennlig med lekekamerater rett utenfor døra. Byen Lillestøm er en kort kjøretur unna. Her finner du et mangfold av butikker og restauranter. Herfra kommer du deg raskt og enkelt inn til Oslo med bil eller tog.

Et nytt trivelig nabolag

I Eikelundveien er nabolaget godt etablert og våre boligkjøpere har nå startet et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye trivelige naboer. Det er spennende for både liten og stor. I Eikelundveien bor du nær skole og barnehage, med gode kollektivforbindelser i nærheten.

«Jeg har mange venner som bor i Oslo og bruker dobbelt så lang tid som meg til jobb – fra Lillestrøm stasjon til Oslo S tar det jo bare elleve minutter."

Boligkjøper Eikelundveien

Reisetid versus familietid

Kjeller ligger praktisk plassert på kartet med kort vei til E6 for deg som skal nordover mot Gardermoen eller vestover mot hovedstaden. Tar du toget fra Lillestrøm er du på Oslo S på kun 11 minutter.

Alt du trenger i nærheten

Kjeller har flere skoler, barnehager og en rekke arbeidsplasser. I Lillestrøm, like i nærheten finnes friluftsbad, kulturtilbud og svært gode shopping­muligheter. Er du interessert i fotball, ligger Åråsen stadion, som er hjemmebanen for fotballklubben Lillestrøm, kun en kort spasertur unna