Realiser din boligdrøm

 

Husene leveres nøkkelferdige med hvitevarer, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. I tillegg byr vi på ekstra kvaliteter for disse 4 eksklusive eneboligene:

• Oppgraderte lekre bad
• 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett
• Varme i alle gulv
• Velutstyrt kjøkken
• Takterrasse med mulighet for utekjøkken
• 221 kvm BRA

Pris fra 9 950 000,-

Beliggenhet

Boligene i Eikelundveien bygges trinnvis oppover i åsen på Kjeller og eneboligene vil få meget gode sol- og utsiktsforhold i de idylliske omgivelsene.

Her vil du kunne nyte de grønne åsene og Nitelva som renner sakte forbi. Kulturlandskapet utenfor døra er vakkert.

Området er trygt og barnevennlig med mulige lekekamerater rett utenfor døra. Byen Lillestøm er en kort kjøretur unna. Her finner du et mangfold av butikker og restauranter. Herfra kommer du deg raskt og enkelt inn til Oslo med bil eller tog.

Standard og tilvalg

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med god og moderne standard. 

Eneboligene leveres oppgradert med lekker 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett og bad med lekre fliser. Kjøkken leveres av Sigdal, komplett og velutstyrt med hvitevarer inkludert. 

​For at du skal få den boligen du drømmer om har vi lagt til rette for gode tilvalgsmuligheter, tilpasset dine ønsker og behov. 

Boligene

Vi i Bakke er stolte av å levere egenutviklede boliger, både rekkehus, kjedede boliger og eneboliger, hvor av samtlige leveres komplett og nøkkelferdige. Du som boligkjøper skal kunne flytte rett inn og begynne å bo fra første dag.

Vi er også stolte av å ha kontroll over hele verdikjeden fra skissestadiet til utvikling av boligene i vår elementfabrikk på Aurskog. 

Det ligger mye omsorg bak hver husmodell. Vi etterstreber alltid å sette oss godt inn i hvordan det vil bli å bo i husene vi leverer: det skal være gode løsninger som passer livets ulike faser.