Det er en deilig følelse å overta en splitter ny bolig hvor alt er nytt, lyst og lekkert. Boligene våre leveres med hvitmalte flater, som et nytt og blankt lerret. Nå har du anledning til å fylle det med innhold og skape akkurat det hjemmet du drømmer om!

Siste salgstrinn i salg nå

Siste salgstrinn av Eikelundveien er nå i salg. Salgstrinnet består av 2 lekre boligtyper med størrelser fra 128 - 151 kvm BRA. Boligene leveres komplett og nøkkelferdige med gode kvaliteter. Du får med hvitevarer, sentralstøvsuger for et bedre inneklima, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Boligene får 3 eller 4 soverom, delikate baderom og deilige uteplasser å nyte fritiden på. 

En planløsning tilpasset et aktivt familieliv

Vi har lagt ned mye arbeid i å skape gode planløsninger som passer et aktivt familieliv enten du er i småbarnsfasen eller har eldre barn i hus. Husene leveres med 3 eller 4 soverom, bad i hver etasje og lys og luftig oppholdssone. Enkelte av boligene får også loftsstue for de i familien som ønsker å trekke seg tilbake. I tillegg har de fleste boligene også et vaskerom i nær tilknytning til inngangssone.  Her er det bare å sende barna rett inn i skitne kjeledresser. Praktiske løsninger teller mye i en hektisk hverdag!

En komplett bolig

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra Sigdal, sentralstøvsuger, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter slik at du kan skape nettopp ditt drømmehjemmet. Her er det løpende frister. Kontakt oss i dag for mer informasjon.