På Kjeller ved Lillestrøm bygger vi Eikelundveien, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg. Kontakt oss for boligvisning i en av våre ferdigstilte boliger. Innkjøring fra Holtveien på Kjeller.

Neste visninger er
Torsdag 28. mars 2019 kl 17:00-19:00

Et etablert og trivelig bomiljø

Vi er i full gang med å bygge Eikelundveien og flere av våre boligkjøpere har allerede flyttet inn i sin nye bolig og tatt nærmiljøet i bruk.

Dersom du er på jakt etter en splitter ny bolig med gode kvaliteter, som samtidig er plassert i trygge og barnevennlige omgivelser bør du se nærmere på Eikelundveien.

Nytt salgstrinn kommer!

 

Vi har gleden av å lansere neste salgstrinn på Eikelundveien og ønsker velkommen til visning torsdag 28. mars kl. 17-19. I salgstrinnet vi nå lanserer tilbyr vi 2 lekre boligtyper med størrelser fra 128 - 151 kvm BRA. Boligene leveres komplett og nøkkelferdige med gode kvaliteter. Du får med hvitevarer, sentralstøvsuger for et bedre inneklima, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Boligene får 3 eller 4 soverom, delikate baderom og deilige uteplasser å nyte fritiden på. For flere av boligene vil det være mulig å søke om meget gunstig Husbankfinansiering (rente pt. 1,5 %). Fastpris fra kr. 5.490.000,-

Velkommen til vår visningsbolig torsdag 28. mars kl 17-19. Følg skilting fra Holtveien på Kjeller.

 

Et godt sted å bo

I det vakre kulturlandskapet på Kjeller bygger vi Eikelundveien - et boligprosjekt med samme navn som en av de nye gateadressene på området. Vi tilbyr både eneboliger, rekkehus og kjedede boliger i ulike størrelser og varianter.

En bolig for hele familien

Boligmodellene i Eikelundveien på Kjeller har en urban arkitektur med store vindusflater og flotte trefasader. Våre arkitekter har lagt mye arbeid i å skape funksjonelle og gode planløsninger som passer både familier med små barn så vel som store barn i hus.

En spesiell mulighet!

Vi bygger nå 4 større eneboliger med ekstra kvaliteter. Boligene leveres med hvitevarer, sentralstøvsuger og ferdigplen i tillegg til oppgradert leveranse som varme i alle gulv, lekre bad og 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. På de solrike og syd-vestvendte takterrassene vil det tilrettelegges for utekjøkken. Hver bolig får biloppstillingsplass til 3 biler. 

Alle boligene er nå solgt, men vi planlegger om kort tid lansering av ytterligere 4 boliger av samme type. Meld interesse for prospekt og prisliste!

Her kan du lese mer om eneboligene.

Ingebjørg Katrin Halle