På Kjeller ved Lillestrøm bygger vi Eikelundveien, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg. Kontakt oss for å se boliger under oppføring. Innkjøring fra Holtveien på Kjeller.

Siste salgstrinn ute nå! Følg byggeprosessen på Instagram! 

Visningsinformasjon:
Fellesvisninger utgår på ubestemt tid grunn av anbefalinger fra helsemyndighetene. Inntil situasjonen rundt Covid-19 (Coronaviruset) er mer oversiktlig vil det derfor inntil videre avholdes visning kun etter nærmere avtale med megler. Ta kontakt med oss for å gjøre en avtale.

Neste visninger er
Mandag 13. april 2020 kl 14:00-15:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Et etablert og trivelig bomiljø

Utbyggingen av Eikelundveien er kommet langt og en stor andel av boligene er nå overlevert sine nye eiere som har flyttet inn og tatt nærmiljøet i bruk.

Dersom du er på jakt etter en splitter ny bolig med gode kvaliteter, som samtidig er plassert i trygge og barnevennlige omgivelser bør du se nærmere på Eikelundveien.

Det lille ekstra

I Eikelundveien tilbyr vi også store lekre eneboliger med "det lille ekstra". Boligene leveres med hvitevarer, sentralstøvsuger og ferdigplen i tillegg til oppgradert leveranse som varme i alle gulv, lekre bad og 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. På de solrike og syd-vestvendte takterrassene vil det tilrettelegges for utekjøkken. Hver bolig får biloppstillingsplass til 3 biler. Ta kontakt for å se boliger under oppføring.

 

Et godt sted å bo

I det vakre kulturlandskapet på Kjeller bygger vi Eikelundveien - et boligprosjekt med samme navn som en av de nye gateadressene på området. Vi tilbyr både eneboliger, rekkehus og kjedede boliger i ulike størrelser og varianter.

En bolig for hele familien

Boligmodellene i Eikelundveien på Kjeller har en urban arkitektur med store vindusflater og flotte trefasader. Våre arkitekter har lagt mye arbeid i å skape funksjonelle og gode planløsninger som passer både familier med små barn så vel som store barn i hus.