På Kjeller ved Lillestrøm bygger vi Eikelundveien, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg. Kontakt oss for boligvisning i en av våre ferdigstilte boliger. Innkjøring fra Holtveien på Kjeller.

Neste visninger er
Torsdag 28. februar 2019 kl 17:00-18:00

Et etablert og trivelig bomiljø

Vi er i full gang med å bygge Eikelundveien og flere av våre boligkjøpere har allerede flyttet inn i sin nye bolig og tatt nærmiljøet i bruk.

Dersom du er på jakt etter en splitter ny bolig med gode kvaliteter, som samtidig er plassert i trygge og barnevennlige omgivelser bør du se nærmere på Eikelundveien.

Nytt salgstrinn kommer!

 

Medio mars har vi gleden av å lansere neste salgstrinn på Eikelundveien. Her vil vi tilby 3 ulike boligmodeller med størrelser fra 129 - 185 kvm BRA. Alle boligene leveres komplett og nøkkelferdige med gode kvaliteter. Du får med hvitevarer, sentralstøvsuger for et bedre inneklima, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Boligene får 3 eller 4 soverom, delikate baderom og deilige uteplasser å nyte fritiden på. For flere av boligene vil det være mulig å søke om meget gunstig Husbankfinansiering (rente pt. 1,5 %).

Meld interesse, så holder vi deg oppdatert. 

Er du nysgjerrig og har lyst til å ta en kikk i en ferdig bolig? Ta kontakt, vi har visningsbolig vi gjerne viser frem! 

Et godt sted å bo

I det vakre kulturlandskapet på Kjeller bygger vi Eikelundveien - et boligprosjekt med samme navn som en av de nye gateadressene på området. Vi tilbyr både eneboliger, rekkehus og kjedede boliger i ulike størrelser og varianter.

En bolig for hele familien

Boligmodellene i Eikelundveien på Kjeller har en urban arkitektur med store vindusflater og flotte trefasader. Våre arkitekter har lagt mye arbeid i å skape funksjonelle og gode planløsninger som passer både familier med små barn så vel som store barn i hus.

En spesiell mulighet!

Vi lanserer nå 4 større eneboliger med ekstra kvaliteter. 

Boligene leveres med hvitevarer, sentralstøvsuger og ferdigplen i tillegg til oppgradert leveranse som varme i alle gulv, lekre bad og 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. På de solrike og syd-vestvendte takterrassene vil det tilrettelegges for utekjøkken. Hver bolig får biloppstillingsplass til 3 biler. 

Førstemann til mølla - kun 1 ledig bolig igjen av denne boligtypen!

Her kan du lese mer om eneboligene.

Ingebjørg Katrin Halle