På Kjeller ved Lillestrøm bygger vi Eikelundveien, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg. Kontakt oss for boligvisning i en av våre ferdigstilte boliger. Innkjøring fra Holtveien på Kjeller.

Siste salgstrinn ute nå! Velkommen på visning.

Neste visninger er
Søndag 8. desember 2019 kl 12:00-14:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Velkommen til julevisning søndag 8. desember

Vi har gleden av å invitere til julevisning i Eikelundveien Søndag 8. desember kl. 12-14.

Her får du se våre boliger under oppføring. Det blir grilling av pølser, kjøring med hest og vogn og godtposer til barna. Velkommen skal dere være!

Et etablert og trivelig bomiljø

Utbyggingen av Eikelundveien er kommet langt og en stor andel av boligene er nå overlevert sine nye eiere som har flyttet inn og tatt nærmiljøet i bruk.

Dersom du er på jakt etter en splitter ny bolig med gode kvaliteter, som samtidig er plassert i trygge og barnevennlige omgivelser bør du se nærmere på Eikelundveien.

Eneboliger med god plass og ekstra kvaliteter

De 4 store eneboligene vi la ut for salg i foregående salgstrinn ble svært godt mottatt og vi ønsker med dette og tilby ytterligere 4 store eneboliger med ekstra kvaliteter. Boligene leveres med hvitevarer, sentralstøvsuger og ferdigplen i tillegg til oppgradert leveranse som varme i alle gulv, lekre bad og 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. På de solrike og syd-vestvendte takterrassene vil det tilrettelegges for utekjøkken. Hver bolig får biloppstillingsplass til 3 biler. 

Her kan du lese mer om eneboligene.

Et godt sted å bo

I det vakre kulturlandskapet på Kjeller bygger vi Eikelundveien - et boligprosjekt med samme navn som en av de nye gateadressene på området. Vi tilbyr både eneboliger, rekkehus og kjedede boliger i ulike størrelser og varianter.

En bolig for hele familien

Boligmodellene i Eikelundveien på Kjeller har en urban arkitektur med store vindusflater og flotte trefasader. Våre arkitekter har lagt mye arbeid i å skape funksjonelle og gode planløsninger som passer både familier med små barn så vel som store barn i hus.

Ingebjørg Katrin Halle