På Kjeller ved Lillestrøm bygger vi det nye nabolaget Eikelundveien med flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg. Kontakt oss for å se boliger under oppføring. Innkjøring fra Holtveien på Kjeller.

Siste salgstrinn ute nå! Følg byggeprosessen på Instagram! 

 

Neste visninger er
Tirsdag 14. juli 2020 kl 18:00-19:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Et godt sted å bo

I det vakre kulturlandskapet på Kjeller bygger vi Eikelundveien. Her kan du velge mellom nye lekre boliger i ulike størrelser og varianter.

En bolig for hele familien

Boligmodellene i Eikelundveien på Kjeller har en urban arkitektur med store vindusflater og flotte trefasader. Våre arkitekter har lagt mye arbeid i å skape funksjonelle og gode planløsninger som passer både familier med små barn så vel som store barn i hus.

Trygghetsgaranti ved boligkjøp

Vi lanserer nå Trygghetsgaranti ved boligkjøp. Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. Trygghetsgarantien gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode, skulle du angre kan du velge kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

I tillegg gir den deg økt trygghet for å få solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikringen. Sannsynligvis vil du ikke trenge denne men den gir deg uansett stor grad av trygghet.

Som alltid gir vi deg hvitevarer inkludert i prisen og du betaler kun kr 100 000 av kjøpesummen i forskudd ved inngåelse av endelig kjøpekontrakt