Velkommen til din nye bolig i vakre Gressvik

Bruket Brygge vil bestå av 150 leiligheter i ulike varianter og størrelser fordelt på 9 flotte bygg. De topp moderne leilighetene er ikledd tradisjonell arkitektur med et hint av Gressvik- og tomtens historie. Her bor du praktisk talt på bryggekanten med alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Leilighetene leveres nøkkelferdige med gulvvarme, hvitevarer og balkong inkludert. 

Kun 4 leiligheter ledig med innflytting i år.

Priser: 2 400 000 – 9 000 000 / 0,- i forskudd.

Soverom: 0-3

Kvm: 34,5 - 132

Neste visninger er
Onsdag 30. september 2020 kl 17:00-18:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Moderne, men tradisjonelt.

Ulike løsninger, stiler og størrelser gjør Bruket Brygge til et boligprosjekt for alle.

Leilighetene får store vindusflater og private uteplasser - noen med utsikt mot elven og moderne gjennomtenkte planløsninger tegnet av Meinich Arkitekter.

En enkel hverdag.

Bruket Brygge vil tre inn i omgivelsene til et ellers veletablert boligområde. Med Vesterelva mot øst og Gressvik Torg mot vest, byr beliggenheten på kort avstand til butikker, skoler og kollektiv - også gratis byferge til sentrum.

Velkommen til din nye hverdag på bryggekanten.

Ny visningsleilighet!

Vi har innredet den aller siste leiligheten i bygg E og den er tilgjengelig for visninger.

Dette er en stor 4-roms gavlleilighet på 123 kvm over to plan. Leiligheten har store vindusflater og gjennomtenkte planløsninger tegnet av Meinich Arkitekter.

Trygghetsgaranti

I dagens situasjon kan mange oppleve usikkerhet rundt egen økonomi. Usikkerheten kan medføre at man ikke tør å realisere drømmen om ny bolig. Vi i Bakke ønsker at du som boligkjøper skal slippe den bekymringen.

Vi lanserer derfor Trygghetsgarantien som gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode. I tillegg gir den deg trygghet for at du får solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikring.

Gavvlleiligheter med unik takhøyde, store vindusflater og flott utsikt


Gavlleilighetene strekker seg over to plan og byr på vakker arkitektur, smarte planløsninger og luftige balkonger.

Gratis byferge

- og et godt kollektivtilbud.

Fredrikstad kommune tilbyr gratis ferge som tar deg fra Gressvik til Fredrikstad sentrum på drøye 10 minutter, eller videre til Gamlebyen på 20 minutter. Herfra finner du gode muligheter for både buss- og tog dersom du skal videre.

Med respekt for det som en gang var.

Græsvig Brug – som det da het – ble startet rundt 1860 med en av distriktets første dampsager, og sysselsatte på det meste rundt 600 mennesker. Dette var i sin tid en av Skandinavias største og mest moderne treindustribedrifter.

Ditt nye fristed...