Velkommen til din nye bolig på vakre Gressvik

Vi har nå startet innflytningen og det gleder oss å se så mange fornøyde boligkjøpere. Drømmer du også om å bo på bryggekanten på Gressvik? Da kan vi glede deg med at vi har fortsatt ledige leiligheter i de fleste prisklasser. 

Start dialogen med oss i dag!

Priser fra: 4 600 000,-
Kvm: 73 - 132

Se boligvelger her

Adresse: Bruket 3, 1621 Gressvik

Neste visninger er
Lørdag 23. januar 2021 kl 12:00-13:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Visste du at du kan ta byferga til Fredrikstad sentrum?

Byferga går fra Bruket Brygge til Fredrikstad sentrum på kun 10 minutter - og videre til Gamlebyen på 20 minutter. Vi har prøvd!

- Vi er veldig glade for at vi ga oss selv muligheten på Bruket Brygge

Per Arne Hansen stortrives i sin nye leilighet på Bruket Brygge. Han og kona har håndplukket leiligheten sin i 1. etasje med utsikt mot elven og marinaen. Han har fulgt prosjektet i lang tid og flyttet inn i oktober, hvor de stortrivdes fra dag én.

Innflytningsklare leiligheter på bryggekanten

Populære Bruket Brygge går mot ferdigstillelse, men du kan fortsatt sikre deg din drømmeleilighet på bryggekanten.

Alle leilighetene leveres nøkkelferdige med gulvvarme og hvitevarer inkludert. De har smarte planløsninger, store vindusflater og private uteplasser – noen med utsikt mot elven og parkeringsplass i garasjeanlegget under bakken.

En enkel hverdag.

Bruket Brygge trer inn i omgivelsene til et ellers veletablert boligområde. Med Vesterelva mot øst og Gressvik Torg mot vest, byr beliggenheten på kort avstand til butikker, skoler og kollektivtilbud. Byfergen går hyppig fra bruket til Fredrikstad sentrum på 10 minutter – og hele veien videre til Gamlebyen på 20 minutter. Herfra har du gangavstand til togstasjonen.

Området rundt Bruket Brygge byr også på turstier langs elven eller inn mot skogsstier og badestrender. Langs elven blir det opparbeidet en flott promenade som strekker seg langs hele tomten. Mellom byggene er det opparbeidet et fellesareal til glede for både liten og stor.

Visste du at:
Når Bruket Brygge er ferdig, skal det plantes nesten 40 trær, 2725 stk. busker og 15,000 stk. stauder og prydgress, noe som vil gjøre Bruket frodig og variert over hele året.

Det er smart å kjøpe nytt

Ved å kjøpe ny bolig eller bolig under oppføring beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien – og dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger.

Ved kjøp av ny bolig har du også en lovfestet garanti på 5 år, du får en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden og det holdes befaringer før, ved og et år etter overtagelse for at eventuelle feil skal bli avdekket og rettet opp.

Vi har også utviklet en trygghetsgaranti for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. I tillegg til dette kan du bruke mindre tid på vedlikehold og mer tid på det du har lyst til.

Med respekt for det som en gang var.

Græsvig Brug – som det da het – ble startet rundt 1860 med en av distriktets første dampsager, og sysselsatte på det meste rundt 600 mennesker. Dette var i sin tid en av Skandinavias største og mest moderne treindustribedrifter.

Ditt nye fristed...