Velkommen til din nye leilighet i Lørenskog 

Berger Hage består av 6 bygg ikledd moderne arkitektur. De lekre leilighetene har store vindusflater og flotte balkonger som våker over luftige tur- og grøntområder. 

Velger du Berger Hage får du en helt ny leilighet og alle fordelene med det uten å måtte bo på en byggeplass. Berger Hage ligger rolig til, helt øverst på Skårersletta med park og barnehage rett utenfor, med kort vei til Østmarka og alle byfasiliteter innen få minutters gange.

Nå er leilighetene innflyttingsklare.

De fleste leilighetene under 90 kvm er godkjent for Husbankfinansiering!

Priser fra: 4 465 000,-.

Soverom: 2-3

Kvm: 64,9 - 147,9

Se boligvelger

Adresse: Bergerveien 3 (Adkomst Per O. Lundsgt.)

Neste visninger er
Onsdag 20. januar 2021 kl 17:00-18:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Om Berger Hage

Berger Hage ligger i det området mange betrakter som det flotteste området på Skårer i Lørenskog med direkte tilknytning til den nye Allmenningen som blir sentral i området. Den felles indre hagen i Berger Hage etableres med grønne plener, beplanting og trivelige sitteplasser.

Prosjektet i sin helhet består av seks frittstående bygg i opptil 6 etasjer, hvor bruk av moderne byggematerialer gir et tydelig urbant uttrykk. Balkongene er fremtredende i prosjektet, med vakre metallplater i ulike fargetoner.

Om leilighetene

Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme, hvitevarer og private uteplasser inkludert i prisen. Her får du en variasjon av leiligheter med store vindusflater og gjennomtenkte planløsninger fra 65,5 til 104 kvm. BRA.

Alle beboerne får tilgang til felles takterrasser - og enkelte av leilighetene får store, solrike private takterrasser.

Besøk våre visningsleiligheter

- Innflytting nå!

Kjøp helt nytt og flytt inn med en gang! Det betyr at dersom du bestemmer deg raskt - ja, da er det bare å pakke med deg tingene dine og flytte rett inn.

Trygghetsgaranti

Vi ønsker at du skal føle det trygt å kjøpe en helt ny bolig av Bakke og tilbyr Trygghetsgaranti. Det gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode. I tillegg gir den deg trygghet for at du får solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikring.

Gunstig finansiering hos Husbanken

Ønsker du eie din egen leilighet for samme månedspris som mange betaler for å leie. Vi tilbyr mulighet for finansiering gjennom Husbanken. Dette gjør at du kan ha en trygg og oversiktlig økonomi i fremtiden.

Det gir lave bokostnader.

Urbane boliger med spenstig arkitektur og fokus på gode uteområder.