Velkommen til din nye leilighet i Lørenskog 

Berger Hage vil bestå av 6 bygg med moderne arkitektur og lekre leiligheter med store vindusflater og flotte balkonger som våker over luftige tur- og grøntområder. 

Innflytting fra juni!

Vi ønsker trygge visninger under koronautbruddet og ber deg vennligst om å  ta direkte kontakt med megler for å melde deg på visning.

Meld deg på visning her.

Neste visninger er
Onsdag 27. mai 2020 kl 17:00-18:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Trygghetsgaranti

I dagens situasjon kan mange oppleve usikkerhet rundt egen økonomi. Usikkerheten kan medføre at man ikke tør å realisere drømmen om ny bolig. Vi i Bakke ønsker at du som boligkjøper skal slippe den bekymringen.

Vi lanserer derfor Trygghetsgarantien som gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode. I tillegg gir den deg trygghet for at du får solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikring.

Innflytting fra juni.

Kjøp helt nytt og flytt inn allerede i juni! Hus A og F er snart ferdigstilt og dette betyr at dersom du bestemmer deg raskt - ja, da kan du allerede begynne å pakke!

Hus B, C, D og F er ferdige fra høsten fra høsten 2020.Ny visningsleilighet på Berger Hage

Vi inviterer til visning i leilighet C501. Leiligheten ligger i Hus C som vil stå ferdigstilt høsten 2020.

C501 ligger i 5. Etasje og byr på fantastisk utsikt over Løkenparken og grøntområdene rundt Berger Hage. Leiligheten har privat takterrasse, 2 soverom og er ellers topp moderne med gulvvarme og hvitevarer inkludert.

Bo sentralt i Norges mest fremtidsrettede kommune

Perfekt plassert mellom naturen og byen finner du Berger Hager i Lørenskog, leiligheter som passer et moderne liv.

Bli med på visning!

Megler Petter Aure viser deg leilighet A408. En 3-roms leilighet på 89 kvm. med 2 bad, gulvvarme, hvitevarer inkludert og deilig balkong.

Prøv vår Panotour - en virtuell reise gjennom Berger Hage

Vi vil gjerne vise deg hvordan boligene vil se ut ved ferdigstillelse og har derfor laget en 3D-visualisering av prosjektet som lar deg bevege deg mellom byggene. Her kan du velge mellom ulike kameravinkler og navigere selv. 

Om Berger Hage

Berger Hage ligger i det området mange betrakter som det flotteste området på Skårer i Lørenskog med direkte tilknytning til den nye flotte Allmenningen som blir sentral i området. Den felles indre hagen i Berger Hage etableres med grønne plener, beplanting og trivelige sitteplasser.

Prosjektet i sin helhet består av seks frittstående bygg i opptil 6 etasjer, hvor bruk av moderne byggematerialer gir et tydelig urbant uttrykk. Balkongene er fremtredende i prosjektet, med vakre metallplater i ulike fargetoner.

Om leilighetene

Flotte leiligheter med gjennomtenkte løsninger, hvitevarer inkludert og store vindusflater. Leilighetene har en størrelse fra 65,5 til 104 kvm. BRA. Det blir vannbåren gulvvarme og 3-stavs parkett.

Alle leilighetene får romslige balkonger og enkelte av leilighetene vil få store, private og solrike takterrasser. Et godt sted å nyte fritiden på.

Gunstig finansiering hos Husbanken

Ønsker du eie din egen leilighet for samme månedspris som mange betaler for å leie. Vi tilbyr mulighet for finansiering gjennom Husbanken. Dette gjør at du kan ha en trygg og oversiktlig økonomi i fremtiden.

Det gir lave bokostnader.

Beste beliggenhet i den nye "bydelen"

Berger Hage får kanskje den beste beliggenheten i den nye bydelen på Skårer Syd i Lørenskog. – Et område med sterk vekst og et samlingspunkt for kultur, handel og bolig.

Den nye bydelen på Skårer Syd i Lørenskog, vil ved ferdigstillelse preges av urbane kvaliteter med spennende arkitektur og grønne parker.

Byggingen går for fullt!

Du er velkommen til visning på byggeplassen der du kan se hvor langt byggingen nå har kommet!

Eklusive premiumleiligheter

Vi tilbyr noen oppgraderte leiligheter med Premium kvaliteter som dampovn, vinskap og regndusj.

Urbane boliger med spenstig arkitektur og fokus på gode uteområder.