Lekre leiligheter med hvitevarer inkludert, gulvvarme, store vindusflater og deilige balkonger. Berger Hage vil totalt bestå av 6 bygg med moderne arkitektur som omkranser lyse og luftige fellesområder.

Byggingen er godt i gang og vi ønsker velkommen til innflytting fra høsten 2020. Følg utviklingen på Instagram.

Alle bilder er illustrasjoner. Avvik vil forekomme.

Neste visninger er
Søndag 1. mars 2020 kl 12:30-13:30
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Nyhet - En virtuell reise gjennom Berger Hage!

Her kan du velge mellom ulike kameravinkler og navigere deg gjennom Berger Hage. Verktøyet er laget for å gi et visuelt inntrykk av hvordan leilighetene og området vil se ut ved ferdigstillelse.

Om Berger Hage

Berger Hage ligger i det området mange betrakter som det flotteste området på Skårer i Lørenskog med direkte tilknytning til den nye flotte Allmenningen som blir sentral i området. Den felles indre hagen i Berger Hage etableres med grønne plener, beplanting og trivelige sitteplasser.

Prosjektet i sin helhet består av seks frittstående bygg i opptil 6 etasjer, hvor bruk av moderne byggematerialer gir et tydelig urbant uttrykk. Balkongene er fremtredende i prosjektet, med vakre metallplater i ulike fargetoner.

Om leilighetene

Flotte leiligheter med gjennomtenkte løsninger, hvitevarer inkludert og store vindusflater. Leilighetene har en størrelse fra 65,5 til 104 kvm. BRA. Det blir vannbåren gulvvarme og 3-stavs parkett.

Alle leilighetene får romslige balkonger og enkelte av leilighetene vil få store, private og solrike takterrasser. Et godt sted å nyte fritiden på.

Vil du besøke vår nye visningsleilighet?

Vi har innredet leilighet A408 slik at du kan komme og oppleve Berger Hage fra innsiden!

Gunstig finansiering hos Husbanken

Ønsker du eie din egen leilighet for samme månedspris som mange betaler for å leie. Vi tilbyr mulighet for finansiering gjennom Husbanken. Dette gjør at du kan ha en trygg og oversiktlig økonomi i fremtiden.

Det gir lave bokostnader.

Beste beliggenhet i den nye "bydelen"

Berger Hage får kanskje den beste beliggenheten i den nye bydelen på Skårer Syd i Lørenskog. – Et område med sterk vekst og et samlingspunkt for kultur, handel og bolig.

Den nye bydelen på Skårer Syd i Lørenskog, vil ved ferdigstillelse preges av urbane kvaliteter med spennende arkitektur og grønne parker.

Byggingen går for fullt!

Du er velkommen til visning på byggeplassen der du kan se hvor langt byggingen nå har kommet!

Eklusive premiumleiligheter

Vi tilbyr noen oppgraderte leiligheter med Premium kvaliteter som dampovn, vinskap og regndusj.

Urbane boliger med spenstig arkitektur og fokus på gode uteområder.