bakke
Tap to interact

Kom bli med inn på en 360-visning!

Er du nysgjerrig på de nye boligene vi bygger på Strandlia, Fagerstrand? Kom, bli med inn i den største boligtypen 👀 Beveg deg rundt i boligen ved hjelp av de oransje prikkene.

Boligene på Strandlia får en herlig beliggenhet med Oslofjorden i front og skogen i bakkant. Byggingen er i full gang og de første boligene er allerede overlevert sine nye spente boligkjøpere!

PS: Kun 2 ledige boliger av denne typen (bolig 10 og 11)! Ta kontakt for å komme og se samme type bolig under oppføring. Thomas Johan, mobil 951 34 707

En romslig bolig

I denne boligen får du plassen du trenger og god standard med lekre flislagte bad i hver etasje, 4 soverom, herlig oppholdsrom med store glassflater og loftsstue med utgang til takterrasse på hele 31 kvm.  Boligen har i tillegg utgang til en solrik uteplass fra oppholdsrom.

Boligen har en privat foreldresone med et stort luftig soverom med walk-in garderobe og bad. Boligen har også et praktisk gjestesoverom med tilgang til bad. Arealet er også ideelt for deg som ønsker en skjermet hjemmekontorløsning. I boligen finner du for øvrig vaskerom og gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning. 

God plass til parkering av bil i garasje og carport.

Bolig 8-13 "Piggen": 245 kvm BRA inkludert sportsbod og garasje // P-rom 200 kvm 


Besøk oss på byggeplass

Har du lyst til å komme og oppleve de trivelige omgivelsene her på Strandlia og se boligene vi bygger "live"? Ikke nøl med å ta kontakt så viser vi deg rundt.

Kontakt prosjektselger: Thomas Johan Hagen, mobil: 951 34 707