bakke

Bakke på topp 3 i kundetilfredshet

I Prognosesenterets årlige bransjemåling av kundetilfredshet er Bakke en av vinnerne med topp 3 plassering for 2021. Det er vi utrolig stolte av! Tilfredse kunder er vår største drivkraft og vi har et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd av kundereisen. Vårt mål er å skape et hjem du vil hjem til.

Prognosesenteret har over lang tid satset store ressurser på å utvikle den metodiske kompetansen for å gjennomføre kundeundersøkelser med høy kvalitet. 

En godt gjennomført KTI undersøkelse gir bedriften mulighet til å forstå kundenes tilfredshet, identifisere forbedringsområder og å sammenligne resultatet internt mellom ulike prosjekt, forhandlere og regioner. Undersøkelsene følger den samme metoden som de offisielle KTI-målingene i Norge, Sverige og i mange andre land. Dette gjør det mulig å sammenligne eget resultat og boligbransjens resultat med andre bransjer og bedrifter.

Våre kunders tilfredshet blir målt i forbindelse med overlevering av sin nye bolig, og ved ettårsbefaring. Prognosesenteret sender ut en spørreundersøkelse ved disse anledningene. Vi takker våre boligkjøper som tar seg tiden til å svare på denne undersøkelsen.  

KTI Boligprosjekt - Topp 10

I tillegg til kåring av bransjevinner, kåres også de beste boligprosjektene innen kundetilfredshet (KTI). Her er 3 av våre boligprosjekt kommet på Prognosesenterets topp 10 plassering for 2021! Vi er ydmyke og svært glade for denne bekreftelsen. 

Vinnerne er Bjørkeåsen i Nannestad og Granåstoppen på Fetsund. Vi takker alle våre boligkjøpere for deres tilbakemeldinger. 


Velkommen til Strandlia!

Nå ser vi frem til å starte arbeidet med Strandlia og gleder oss til å møte nye boligkjøpere.