bakke
Logo

Leilighetene på Rykkinntoppen står innflytningsklare med vannbåren gulvvarme, integrerte hvitevarer og privat balkong. De er praktiske, lettstelte og beregnet for deg over 60 år eller som har et særskilt behov. 

Det gjenstår kun 3 leiligheter i hele prosjektet.
 

Pris

Fra 4 350 000,-

Soverom

1 - 3

Kvm.

57 - 117,5

Innflytting

Innflytningsklar

Innflytningsklare leiligheter


Boligene er tegnet av Meinich Arkitekter med moderne og smarte planløsninger etter de siste forskrifter, blant annet åpen kjøkkenløsning som strekker seg ut gjennom stuen og videre til terrassen. Her er det god lagringsplass, alt med mål om en enkel og stressfri hverdag. Det er selvfølgelig heis til alle etasjer og egen parkeringskjeller hvor du kan parkere bilen tørt.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Velkommen til visning i vår visningsleilighet i Paal Bergs vei 127. Bilder av leiligheten ser du her.

Vi har fokus på trygge visninger og begrenser antallet deltakere. Ta gjerne kontakt for å avtale privatvisning dersom du ikke ønsker å komme på oppsatte visninger eller at tidspunktet ikke passer. 

Trenger du hjelp til verdivurdering og salg av egen bolig kan vi også bistå med det. 

Siste nytt

Området

Rykkinntoppen er behagelig tilbaketrukket og har umiddelbar nærhet til et fantastisk naturområde. Fra din nye bolig kan du gå gjennom skogen til Gullhaug og videre til Bærums Verk. Det fantastiske løypenettverket som brer seg innover i marka består av både skogsbilveier og stier. Lysløypa som egner seg ypperlig til både sykkel-, fot-, og skiturer starter på tomten.

Fra tomten bruker du snaue 5 minutter med bil til Rykkinn Senter med 38 butikker. Her finner alt fra elektronikk- og klesbutikker til bank, frisør og apotek.

Coop Extra Rykkinn
1 km

Buss
300 m

Bergersletta balløkke
600 m

Paal Bergs vei 127, 1349 Rykkin

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Prosjektet utvikles i samarbeid med