bakke
Logo

Leilighetene på Rykkinntoppen står innflytningsklare med vannbåren gulvvarme, integrerte hvitevarer og privat balkong. De er praktiske, lettstelte og beregnet for deg over 60 år eller som har et særskilt behov. 

Det gjenstår kun 3 leiligheter i hele prosjektet.
 

Pris

Fra 4 350 000,-

Soverom

1 og 3

Kvm.

57 - 117,5

Innflytting

Innflytningsklar

Innflytningsklare leiligheter


Boligene er tegnet av Meinich Arkitekter med moderne og smarte planløsninger etter de siste forskrifter, blant annet åpen kjøkkenløsning som strekker seg ut gjennom stuen og videre til terrassen. Her er det god lagringsplass, alt med mål om en enkel og stressfri hverdag. Det er selvfølgelig heis til alle etasjer og egen parkeringskjeller hvor du kan parkere bilen tørt.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Vi holder visninger på vårt visningssenter

Siste nytt

Området

Rykkinntoppen er behagelig tilbaketrukket og har umiddelbar nærhet til et fantastisk naturområde. Fra din nye bolig kan du gå gjennom skogen til Gullhaug og videre til Bærums Verk. Det fantastiske løypenettverket som brer seg innover i marka består av både skogsbilveier og stier. Lysløypa som egner seg ypperlig til både sykkel-, fot-, og skiturer starter på tomten.

Fra tomten bruker du snaue 5 minutter med bil til Rykkinn Senter med 38 butikker. Her finner alt fra elektronikk- og klesbutikker til bank, frisør og apotek.

Coop Extra Rykkinn
1 km

Buss
300 m

Bergersletta balløkke
600 m

Paal Bergs vei 127, 1349 Rykkin

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss

Prosjektet utvikles i samarbeid med